Tai o paine si impart o felie pentru fiecare dorinta, pentru fiecare gand exprimat sau, mai simplu- pastrat doar pentru mine, impart ziua in ore si orele in actiuni, actiunile la oameni si oamenii in atitudini, in comportamente, dupa personalitate, dupa bunatate, naivitate sau obsesii.

Toate sentimentele, actiunile si orele au propriile culori; uneori o singura clipa imbraca un intreg curcubeu. Curcubeul ala nu are nonculori; rectific mai bine, curcubeul ala nu are negru.
Negru nu exista in spectrul relatiilor sociale, negru e negru si atat, aduce doar somnul lin in noptile fara luna.

Oamenii se impart in buni si rai, in ambitii si dragoste, e la fel ca in iubire, cand defectele persoanei de care te-ai indragostit dispar si ramane doar lumina.
Inimii nu ii poti spune da sau nu, inima nu poate fi oprita doar apasand pe un buton.

In fiecare dintre noi, femei sau barbati exista o unda de lumina, toti avem calitati, chiar daca diferite, aptitudini si viata intreaga se invarte in jurul hobbyurilor si al pasiunilor.
Nu cred in negru cum nu cred in roz.

De fapt e simplu, ca sa scurtez povestea si ca sa ma intelegi: nu cred in prima impresie conteaza, asa cum nu cred in adolescentinul ce parere ti-ai facut despre mine? si mai mult gandesc faptul ca nu ai dreptul sa judeci un om chiar daca ai trait cu el ani buni, atitudinile si motivele fiecaruia dintre noi sunt diferite, asa cum aminteam mai sus.

Lumea nu se imparte in albi sau negri, in asiatici sau africani.
Lumea se imparte cu respect, in pasiuni si aceeasi dorinta pentru viata.

O vorba veche spune ca padure fara uscaturi nu se poate, tocmai de aceea ma gandesc simplu la faptul ca atat timp cat generalizez un anumit fenomen insemna practic o lene, dar si o incapacitate de diseminare a acelui nu prejudecatilor, atat de simtit de fiecare.

Hm, de ce afirm ca tu si tu, asemeni mie simtim ca lumea asta ar fi mai buna fara prejudecati?
Fac o paralela, in simple exemple: stii, femeile cu parul ondulat isi doresc sa il aiba drept, pe cand cele cu parul drept deseori folosesc bigudiuri sau alte minuni pentru o zi, doar o zi cu parul ondulat?! Asa cum femeile slabe isi doresc forme, iar cele cu forme sunt tot timpul prea plinute in propria oglinda.
Exemplelor mele le-ai putea adauga pe cele personale, doar pentru tine, nu in public. Sinceritatea e cheia.

Pentru ca atat timp cat fiecare dintre noi e mai bun si cei din jur isi schimba atitudinea. Asta gandesc eu.
Iar culoarea a fost un simplu motiv de care sa ma leg, culoarea sentimentelor si a zilei de maine, pentru ca negrul lipseste din curcubeu. 😉

Din curcubeu lipseste negrul.

Comments

Tagged on:                     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.