Anul trecut, pe 11 aprilie frematam de nerabdare sa scot Regina din cutia bine sigilata si impreuna sa iesim la plimbare pe strazile din Bucuresti. Sosise la palat.
Bicicleta asta are dincolo de valoarea ei fizica, o valoare mult mai puternica, intensa, e o bicicleta trimisa din Olanda cu multa dragoste pentru nebunia, pentru dorinta mea.
E obiectul cel mai valoros pe care il am.
Fiecare are propriul sistem de valori, deh, unii pun pe primul loc in ordinul preferintelor tehnologia, bijuteriile, banii sau hainele.
Eu imi iubesc Regina. 😀

De scos am scos-o pana la urma din cutie, iar ghidonul mi l-a fixat un amic, poate am uitat sa spun multumesc; o fac acum. 🙂

Tort nu am azi, insa am o serie de idei si planuri pe care sper sa le pot pune in aplicare in masura timpului disponibil in cursul acestui an.

Fotografia asta e facuta anul trecut in mai in zona Tineretului.

Regina trebuia sa cunoasca traditiile locale asa ca am dus-o tot anul trecut la unul din targurile de Pasti organizate in Tineretului.

Mi-a adus bucurie si m-a impins sa fac mai multa miscare. Asa cum am mai scris, in mod normal sunt cam lenesa asa.
Cea mai frumoasa surpriza a fost in octombrie cand in una din plimbari pe strada, seara, cand am iesit sa imi pun ordine in ganduri, m-am trezit punand o frana brusca. Lasasem in urma, doar la cateva scartaituri de roti pe o persoana tare draga mie pe care nu o mai vazusem de 7 ani…

Asa cum am mai scris, bicicleta m-a impins sa ies mai des din casa; de dragul ei, de dragul vantului pe care il simt pe la urechi atunci cand sunt pe ea, sa uit ca am treaba, ca am treaba, ca ma stresez prea mult si din nimicuri, sa imi amintesc de mine si sa ma iubesc sau cel putin sa invat sa ma iubesc.

Au fost momente in care am obosit impreuna si Regina mi-a dat ceva bataie de cap la schimbarea pinioanelor in padure la Comana, dar pana la urma am scos-o la capat.
Dincolo de oboseala a venit bucuria si satisfactia momentului doi, moment care mi-a aratat ca pot daca vreau.
Daca vreau….

Tort nu am azi, insa am o serie de sperante sau idei pe care incerc sa le pun in aplicare, cat timp invat sa ma iubesc, pentru ca stiu ca tu deja ma iubesti! 😉

Un an alaturi de Regina

Comments

Etichetat pe:        

5 comentarii la „Un an alaturi de Regina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.