Suntem patru muzicieni argentinieni si ne place sa exploram muzica de la radacinile noastre pana la noi forme. Ne place sa interactionam cu alti muzicieni, dar si cu tehnologia. Concertele noastre scot la iveala pasiunea tangoului, intr-un spectacol total.
Muzica si dansul sunt experiente foarte intense emotional si credem ca acest ritual poate fi dus la cel mai inalt nivel prin colaborarea, interactiunea dintre public si artisti, spune liderul Narcotango.

Narcotango este o reuniune intre tango si atmosfera muzicii electronice contemporane.

Pe 15 mai in spectacolul de la Sala Palatului din Bucuresti, muzicienii propun un nou concept, inspirat de stralucirea teatrului coregrafic de pe Broadway.

Narcotango si Razvan Mazilu au pregatit un show povesti pasionale pe ritmurile trupei.
Razvan Mazilu este artistul complet care a impus si popularizat dansul contemporan si teatrul-dans in randul marelui public, in Romania.
Pentru a realiza momentele deosebite de coregrafie ale spectacolului, Razvan Mazilu a apelat la mai multi artisti ai scenei dansului romanesc, precum: Kokoro Umemoto – balerina la Opera Națională din București, Vanda Ștefanescu, dansatoare, Doru Mois (membrul trupei Xtremeproject)- acrobat și scolile de tango MonicayLucian, Tangotangent si Casa de Tango.
Ne vedem acolo!

Narcotango vs. Răzvan Mazilu

Comments

Tagged on:         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.