Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism (AITA) este singura institutie din Romania care ofera practica asistata, in urma participarii la cursuri, specialistilor care activeaza in domeniul terapiei si recuperarii copiilor cu tulburari de comportament, tulburari de limbaj, tulburari de spectru autist.

Atat la cursul de ABA (Applied Behavior Analysis), cat si la cursul de logopedie sustinute la AITA s-a incheiat primul modul (din cele doua), iar participantii la curs desfasoara in prezent ore de practica asistata la Centrul AITA, avand ocazia sa observe specialistii in munca directa cu copiii, dar si sa puna in practica anumite cunostinte invatate la curs.

Cursantii au luat contact cu copiii, au observant modalitatile specifice de interventie si de notare, au inteles care sunt materialele specifce de lucru, cum se organizeaza programul terapeutic al copiilor, intre terapie individuala si de grup, si li s-a explicat cum se realizeaza si pastreaza comunicarea permanenta cu parintii copiilor.

Initiativa AITA este binevenita si foarte utila intrucat, pe langa cunostinetele teoretice, specialistii au nevoie sa inteleaga contextul si implicatiile mai largi ale lucrului cu copii cu tulburari de dezvoltare si au nevoie sa observe si sa practice metodele de lucru despre care au aflat in cadrul cursurilor.

Toate informatiile le gasesti la autism-aita.ro

Pentru iubitorii de senzatii tari si implicit de parasutism sunt convinsa ca exista o solutie.
Cand vine vorba cel putin de parsutism, consider ca este o modalitate atat de invingere a fricii, cat si de petrecere a timpului liber.
Succes in toate si ramaneti sanatosi!

AITA organizeaza cursuri pentru specialisti cu practica asistata inclusa

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.