Sunt momente in viata, fie ca este vorba de vreun examen sau de o relatie de iubire, fie ca e vorba de casa in care visam sa locuim sau de calatoria peste ocean, momente, in care fiecare dintre noi este coplesit de emotii. Odata atins visul, odata pictat idealul, un altul apare la rasarit, iar momentele de panica, amestecate cu indarjirea reusitei sunt numai bune de gluma la o sueta cu prietenii. Si eu am dat bacul, l-ai dat si tu, poate nu am dormit nopti sau am simtit cumplitul nod in gat inaintea fiecarei probe, oricat de mult ne-am pregatit pentru aceasta. Emotiile sunt firesti.

Si tot firesc si de bun simt este sa nu transformam emotiile celor care astazi dau proba de limba romana la bacalaureat, in ceva asemuit unui gunoi prin care eu si tu nu am fi trecut vreodata.

Nu conteaza daca ai 4o de ani, 63 sau 28, emotiile sunt firesti fiecarei varste, sunt etape, sunt lectii pe care nu avem incotro, trebuie sa le trecem.

Zilele astea dau probele scrise la bacalaureat oameni tare dragi mie, randurile astea sunt pentru voi: va urez bafta si va iubesc!

Bacalaureat 2012

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.