Carne de pui, ceapa rosie, curry, lapte de nuca de cocos, rosii si orez, toate frumos preparate, au reprezentat pranzul de ieri.
Tinand cont de regulile de nutritie pe care le-am pus pana si pe tablita din bucatarie, ca nu cumva sa le uit, orezul alaturi de carne nu este tocmai indicat, asa ca in cazul in care te straduiesti sa pierzi cateva kg, il poti elimina din reteta. In locul sau recomand o salata simpla.

In tigaia de teflon, puiul alaturi de legume, a stat la foc mic cca 10 minute. Am fiert puiul inainte (idei personale, deh).

Din lapte de cocos si pasta de curry a iesit un sos excelent. Acestea sunt ingredientele.


Cand carnea si restul legumelor au prins culoare in tigaie, am adaugat si sosul preparat. Pranzul a fost gata in 30 de minute.
Cata vremea carnea a fost in tigaie, am preparat sosul si orezul a fost la fiert.

Cam asta e ideea, iar rosiile le poti face pe gratar daca mai ai doua minute rabdare.
Pofta buna!
Delicios 🙂
Pfuaaa, ce bine arata, imi fac si eu !