In perioada 5-10 septembrie 2012 se desfasoara la Moeciu de Jos, in judetul Brasov, Scoala de vara GPec.

In cadrul intalnirii vor fi abordate subiecte legate de marketing, targetare, branding, customer journey in e-commerce, logistica – ai comandat azi? Primesti azi!, tweaking Google AdWords, publicitate, campanii eficiente de e-mail marketing, statistici de piata, evolutie, indicatori de performanta si masuratori in Google Analytics, A/B testing, seo, facebook si comertul online, usability, optimizarea conversiilor, persuasiune.

Pe scurt, discutam de 5 zile de cursuri intensive de e-commerce direct aplicabile pe afacerea ta, networking si team building la munte, cu cei mai faini oameni din online!

Trainerii prezenti sunt: Andrei Georgescu (WhiteImage), Claudiu Murariu (PadiCode), Cristian Ignat (2Parale), Costin Radu (TheGeeks), Octavian Badescu (Sameday Courier), Cosmin Negrescu (SEO monitor), Liviu Taloi (SiteAudit), Gabriela Chesaru (Buburuza.ro), Andrei Radu (GPeC).

Termenul limita de inscriere este 31 august 2012.

Pentru a participa, trimite un email la office@link2ec.ro cu subiectul “Vin la Scoala de Vara GPeC” in care specifici: numarul de persoane si numele complet al acestora, regimul de cazare (single sau double), compania pe care o reprezinta (adresa website, numele magazinului online, functia fiecaruia in cadrul companiei si coordonatele de contact: telefon mobil si email; datele de facturare: nume firma, sediu social, CIF, Registrul Comertului, Cod IBAN, Banca/Sucursala.
Mai multe informatii pe site-ul GPeC.

Dupa Scoala de Vara, are loc etapa finala de jurizare, iar la sfarsitul lui octombrie ne vedem la a 7-a editie a Decernarnarii Premiilor GPeC 2012.
Potrivit organizatorilor, 90 de magazine online au ramas in cursa finala intrunind cumulativ criteriile de preselectie, axate pe respectarea legislatiei in vigoare si a bunelor practici in comertul electronic.

Succes tuturor. Ne vedem la Scoala de vara GPeC!

Scoala de Vara GPeC

Comments

Un comentariu la „Scoala de Vara GPeC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.