Părinții care sunt mereu în pas cu moda, atenți la tendințe, la noile colecții și la sfaturile specialiștilor vor să le insufle și copiilor pasiunea pentru hainele în trend. Așa că dacă vă regăsiți în descrierea de mai sus ar trebui să aflați care sunt tendințele pentru moda vestimentară a copilului pentru sezonul toamnă-iarnă.

Designerii nu confundă moda vestimentară a adulților cu cea a copiilor.. În acest sezon cei mari vor miza pe culorile închise și nude pe când, pentru copii, designerii au gândit o paletă de culori mai veselă și mai luminosă. Se poartă galbenul, verdele crud, rozul, auriul și albastrul.
În trend sunt și imprimeurile colorate sau cele cu personaje din desenele animate, acestea sunt mereu atracția principală a micuților.

În acest sezon un băiețel la modă ar trebui să poarte ținute confortabile și lejere, spre exemplu blugii, gecile de fâș, cardiganele și puloverele tricotate. Accesoriile trebuie și ele privite cu atenție, acestea vor da un aer original ținutei, alegeți mănuși, ochelari de soare, eșarfele și căciulițele. Copilul va fi ferit de frig și în același timp va merge în pas cu moda.

Fetițele au de ales dintr-o gamă vestimentară mult mai largă. Sunt recomandate paltonașele din stofă sau gecile de fâș, rochițele din stofă cu volănașe combinate cu o pereche de ciorapi groși cu imprimeuri și cizmulițe cu blană.

Recomandari: haine copii online si geci copii.

Moda copiilor pentru sezonul toamnă-iarnă

Comments

Etichetat pe:    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.