Sunt cateva melodii care imi plac. Mint, sunt multe melodii care imi plac. Unele ma indeamna la visare, altele imi provoaca dorul nebun sa plec, sa uit, sa descopar drumuri si sentimente noi. Muzica imi da aripi sau ma darama in melancolie adanca.

Uneori inteleg motivele pentru care vibrez pe un portativ, alteori nici macar nu mai vreau sa pierd vremea, arunc intrebarile, iau mopul viitorului si sterg nelamuririle, e imposibil sa stiu totul, asa cum, facand o paralela e imposibil ca o persoana intreaga la cap sa isi doreasca sa fie placuta de toata lumea.

Am regasit intr-un cos ascuns dupa usa dormitorului, muzica de mai jos si am adunat-o intr-un playlist. Pentru ca fiecare zi are farmecul sau.
Asa ca nu te mai stramba chiar daca te-ai trezit cu noaptea in cap, chiar daca ai treaba sau mici neintelegeri cu cei apropiati, bucura-te de fiecare raza de soare. Sunt oameni care nu o pot face deplin.

Ah si lasa-mi una din melodiile tale preferate. Ce ai auzit intai dimineata cand te-ai dat jos din pat?

Care e melodia sentimentelor tale?

Comments

Tagged on:     

7 thoughts on “Care e melodia sentimentelor tale?

 • 27/09/2012 at 8:04 AM
  Permalink

  Melodia mea ? Journey – Open Arms ! Cu asta nu dau greş niciodată în a-mi face ziua mai frumoasă, în ciuda orei matinale de trezire.

  Reply
 • 27/09/2012 at 10:32 AM
  Permalink

  I love music. No. i can’t make a choice.
  From your play-list i would like to wake up with that old record of Major Dundee an Toni Willé “Glad it turned out to be you” It’s recorded when i was a little boy, but stil a geat song made by dutch musicians.

  Reply
 • 27/09/2012 at 2:20 PM
  Permalink

  Astazi, “Chicane – Love on the run” m-a trezit cu zambetul pe buze si cu chef de plimbare

  Reply
 • 27/09/2012 at 11:56 PM
  Permalink

  Eu nu sunt mare fan muzica insa cand ma prinde o melodie, ma prinde rau de tot! 🙂 Dintre ultimele “obsesii” anunt Sharon Jones – This land is your Land

  Reply
 • 29/09/2012 at 2:42 PM
  Permalink

  Gary Moore – Need your love so bad. E nedetronata de vreo sapte ani, nici nu cred ca se va intimpla vreodata sa apara alta piesa care sa-i ia locul

  Reply
 • 07/10/2012 at 2:23 AM
  Permalink

  Una din melodiile de suflet este varianta instrumentala “This Is My Song” compusa de Charlie Chaplin in 1966.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.