Scriam cu ceva zile in urma despre Festivalul International de Teatru pentru Copii care se desfasoara pana pe 6 octombrie la Teatrul Ion Creanga din Bucuresti.

In colaborare cu aceasta institutie, ofer o invitatie dubla (2 locuri) la spectacolul “Carabusii” si la festivitatea de premiere de sambata, 6 octombrie, cu incepere de la ora 18.00, este reprezentatie dedicata copiilor de peste 6 ani.

“Carabusii” prezinta povestea unui copil care descoperă, într-un vis, vraja muzicii, iniţiat, în lumea ei fascinantă, de câteva personaje fantastice.

Iosif Herţea a imaginat o partitură sonoră inedită şi provocatoare, realizată cu instrumente neconvenţionale şi exotice.
Actorii experimentează şi descoperă diverse sonorităţi, ţes o poveste muzicală în paşi de dans, coordonaţi de regizorul Cornel Todea şi maestrul coregraf Păstorel Ionescu.

Spune-mi pana vineri la ora 18.,care este povestea ta preferata din copilarie.
In jurul orei 19. ai mailul meu, in cazul in care ai castigat.

Site-ul festivalului este: fitc.ro, iar pagina de Facebook este TeatrulIonCreanga.

invitatie la Teatrul Ion Creanga

Comments

Tagged on:     

4 thoughts on “invitatie la Teatrul Ion Creanga

 • 02/10/2012 at 2:12 PM
  Permalink

  Povestea mea preferata este: Aventurile-lui-Habarnam.

  Reply
 • 03/10/2012 at 3:23 PM
  Permalink

  Cand eram mica aveam o carte intreaga preferata de povesti a Fratilor Grimm. Asa ca mi-e destul de greu sa numesc doar o singura poveste. Insa m-as opri asupra povestirii “Muzicantii din Bremen”. Iar cartea asta o mai am si azi, imabtranita de vreme, si ii citesc copilului meu povesti din ea 🙂

  Reply
 • 04/10/2012 at 5:11 PM
  Permalink

  Sunt fascinata de teatrul pentru copii deoarece imi plac foarte mult povestile.Cand eram mica, imi placea foarte mult “Frumoasa si Bestia”.Chiar si acum,adulta fiind imi imaginez cum ar fi sa stau de exemplu sa gatesc la bucatarie si sa vorbesc cu cescutele, farfuriile si de ce nu, cu oala de ciorba aburinda.Credeti c-am luat-o razna? Va asigur ca nu, dar fiecare cred ca simte nevoia uneori sa se desprinda de realitate.Si daca stii sa visezi,iar din vise sa-ti cladesti castele e OK.

  Reply
 • 05/10/2012 at 10:26 PM
  Permalink

  Florentina, vizionare placuta maine alaturi de copil!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.