Acum 2 ani, pe 4 octombrie luam cea mai frumoasa cina din viata mea, intr-o sufragerie cu ciment rece, intre gramezi cu moloz, cu pereti nevopsiti din 78 😀 , cu o usa daramata undeva in alta camera si cu un trandafir japonez care intre timp s-a uscat. Nu i-a placut noul stapan.

Sentimentul pe care l-am simtit atunci a fost unic, momentul magic. Ma uitam admirativ la intregul dezastru care ma inconjura. Constientizam cat de fericit imi era zambetul. Am stiut ca sunt acasa la mine, la palat, desi m-am tot plimbat prin diverse case de cand ma stiu. Sunt locuri pe care le simti, asemeni oamenilor. Ii iubesti sau ii antipatizezi din prima.

Stau de multe ori si realizez faptul ca nu mi-a fost usor, desi in acele momente nu am realizat, toate asa-zisele sacrificiile au meritat insa. As face-o din nou fara sa stau pe ganduri.
Fericirea este la singular si momentul absolut il traiesti pana la urma singur, asa cum te nasti si cum mori de fapt. Esti tu cu sufletul si constiinta pe care le ai.

Sunt putine lucruri cu adevarat importante pe lumea asta, iar acestea pentru mine sunt reprezentate de sanatate, familie si liniste.
Reprezinta bazele unei vieti implinite. In rest, orice dorinta vine sau pleaca, se materializeaza daca e bucata din steaua ta sau doar o treapta in descoperirea unei lumi noi.
Important e sa inveti din tot ceea ce faci, fie ca vorbim de impliniri sau de nereusite. Timpul nu sta in loc si nu iarta.
Important e sa inveti sa te iubesti, sa te respecti.

A mai trecut un an la palat, un an in care m-am plimbat foarte mult, am facut doar ceea ce imi place, a mai aparut un dulap si am schimbat o usa, am terminat de renovat boxa si am achizitionat peste zece perechi de pantofi, am reusit sa imi indeplinesc dorinta in ceea ce priveste florile si cele mai frumoase din lume sunt la fereastrele mele.
Nu stiu ce o sa vina, incerc sa imi infrang temerile pur omenesti si continui sa descopar o zi si inca o zi. Sunt multe altele de bifat cu “implinit” pe o lista pe care am scris-o cand aveam 10 ani.

Acum 4 ani, tot in octombrie, am scris primul articol pe iYli.ro Motive sa zambesc.

Povestea merge mai departe!


Motive sa zambesc.

Comments

Etichetat pe:                

3 comentarii la „Motive sa zambesc.

 • 04/10/2012 la 2:41 PM
  Legătură permanentă

  Asa este. Povestea merge mai departe si trebuie cu orice pret sa continue.
  Sa ai o astfel de realizare este ceva maret pt oameni ca noi, simpli ( fara bani, asa multi cum au altii). Multa bafta si la cat mai multe realizari si bucurii in viata alaturi de cei dragi.

  Răspunde
 • 04/10/2012 la 8:50 PM
  Legătură permanentă

  CONGRATULATIONS !!!
  Here in Holland we have a saying;
  “Waar een wil is, is een weg”
  (There where is a will, there is a way.)
  You are the best prove for that.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.