Printre primele aparate de zbor, s-a numarat si Zeppelinul purtand numele pionierului german al aeronauticii, Ferdinand Graf von Zeppelin.

Chiar si trupa de rock Led Zeppelin a imprumutat acest nume.

Ceasurile Zeppelin exceleaza prin aspectul desavarsit, nu epateaza prin robustete. Produse in Germania de catre compania PoinTtech, ele reprezinta intr-un mod original istoria “LuftWaffei” germane si inca de la lansarea pe piata a primului ceas Zeppelin, cunoscatorii au fost de-a dreptul cuceriti de
finetea exterioara si de precizia mecanismului.

LZ127 Count Zeppelin, este un ceas barbatesc clasic elegant, avand mecanism elvetian cu quartz, in speta foloseste o microbaterie.

Afisajul este analog si poate rezista pana la 5 atm in imersie. Pe cadran sunt afisate ora, minutele, secundele, data si un cronometru.

Toate sunt conduse de mecanismul de provenienta elvetiana Ronda.
Culoarea cadranului are o frumoasa culoare alba si este protejat la randu-i de geamul din cristal mineral, totul avand o dimensiune de 39mm. Forma carcasei este clasica, rotunda, iar materialul din care este realizat, este otel inoxidabil cu dimensiunea de 42mm si o grosime de 11mm.

Avand un asemenea ceas la mana, este o reala placere purtatul unei camasi cu maneca scurta, a unui tricou cu numele trupei Led Zeppelin care sa puna in evidenta bijuteria care reprezinta trecerea implacabila a timpului.
Ceasul- reprezentare simbolica a lui Chronos, dramuieste vremea, ne programeaza intalnirile, despartirile, stabileste cat petrecem la serviciu sau cu familia. Tic-tac; tic-tac.

Trece timpul, vine timpul, insa ceasurile Zeppelin raman, pentru ca totul depinde de precizie si punctualitate.
Perfect, pot asorta un ceas oricarei tinute si face fata cu brio chiar la mare, unde rezista pana la 5 atm, facand furori printre amatori.

Zepeline LZ127 este un “must have”! So get some money si cumpara repede, ca oferta zboara asemeni Zepelinului! 🙂
Pe watchshop.ro gasesti mai multe modele de ceasuri.

Si daca timpul ar sta in loc…

Zeppelin the watch

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.