Legenda spune ca demult, tare demult, cand a fost inventata locomotiva, lumea s-a aratat mirata la vederea matahalei din metal.

Ba unii ceva mai cu tupeu, i-au pus locomotivei cu aburi un brat de paie in fata plugului, chipurile, sa rumege ceva inainte de a pleca pufaind.

Astazi, la ani de la nasterea legendei, pare ca trenul cu aburi trezeste aceleasi sentimente: teama, frustrare sau invidie.

Parca reinviate din buda lui Satan, asemeni morlocilor din filmele sf, anumite creaturi bipede cu pretentie de om, au aruncat cu pietre in trenul Orient Expres. A fost atacat  pe teritoriul Romaniei, in zona Sighisoarei!

Geamurile securizate, cu o constructie speciala au rezistat atacului furibund, insa obrazul plin de “vanatai” al romanilor cinstiti si la locul lor, a mai primit o palma!

Motivele? Tind sa cred ca talharii au aflat ca locomotiva cu aburi nu a vrut sa manance paiele ce i s-au pus inainte ca semn al ospitalitatii umane. 🙂

Unii semeni de-ai nostri se manifesta grotesc, dorinta de a distruge neavand in sine un scop politic, fiind doar reminiscenta a apucaturilor salbaticilor care cutreierau pamantul in lung si lat, invesmantati in piei de animale sau goi, asa cum au cazut din tartita mamei natura.

Calatorii din Orient Expres au avut parte de o surpriza (neplacuta) despre care nu aveau habar nici chiar organizatorii calatoriei si nu exista de fel in program. Ne miram ca ne merge vestea in intreaga lume despre stadiul de “cuvilizatie” in care inotam. 😀

Ma intreb retoric desigur: ce-ar fi fost daca urmasii lui Decebal care au vandalizat trenul, in loc de pietre ar fi avut in dotare: pusti, pistoale sau aruncatoare de grenade AG7?

Iubito, prefer sa ma teleportez la tine folosind puterea gandului, desi stiu ca moleculele corpului meu se vor desprinde unele de altele si ca o durere mare ma va chinui, insa teama calatoriei cu trenul, fie el chiar si renumitul Orient Expres, nu-mi da de ales, iar dorul de tine este prea mare.
Asa ca asteapta-ma, te rog ca sosesc in rate! 🙂

Va saluta Vlad de la o indepartare de 150km de Sighisoara. 🙂

Orient expres in tara salbaticilor

Comments

Etichetat pe:                

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.