Okazii.ro, cel mai mare site de comert online din Romania, a lansat o aplicatie pentru sistemele de operare iOS care permite conectarea la site in timp real, navigarea usoara si cumpararea articolelor dorite. 

Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este cel mai mare site de comert online din Romania, conectand milioane de cumparatori si vanzatori in fiecare zi. Cu 1,4 milioane de produse listate in toate categoriile si peste 3,7 milioane de vizitatori lunar, Okazii.ro este un barometru al tendintelor de cumparare online.

Printre functionalitatile principale ale aplicatiei se numara: comandarea imediata a produselor disponibile pe site-ul Okazii.ro, vizualizarea notificarilor legate de procesul de tranzactionare, posibilitatea de a initia discutii cu alti utilizatori prin intermediul mesajelor si de a adauga la favorite cautari, produse si vanzatori. Un alt punct forte al aplicatiei este posibilitatea de a fi conectat in permanenta la toate produsele aflate la promotie de pe Okazii.ro.

Prin aplicatia lansata de Okazii.ro, utilizatorii pot cumpara produsele dorite in trei moduri: fara a-si crea in prealabil un cont, ceea ce contribuie la fluidizarea procesului de vanzare-cumparare; prin intermediul call-center-ului Okazii.ro sau prin intermediul contului deja existent, in cazul utilizatorilor inregistrati pe site-ul Okazii.ro.

In procesul de cumparare direct de pe iPhone, utilizatorii beneficiaza de majoritatea functionalitatilor site-ului, cum ar fi posibilitatea de a schimba mesaje cu alti utilizatori sau de a salva cautari si produse favorite, precum si vanzatori preferati.

Aplicatia este disponibila gratuit pentru download in Appstore si are 4 MB.

O aplicatie Okazii.ro pentru sistemele de operare iOS

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.