Aseara ma cam plictiseam. Cum in mine zace un spirit artistic usor demonizat, m-am gandit sa ma linistesc ascultand muzica. 😀 Vorba vine muzica…
Sa fiu sigura ca reusita e deplina si pentru ca am ramas cu sechele din clasa a VIIIa, las comentarii pe text.

Sa fi fost oare mai mult de atat? Sunt eu un om superficial? 😀

Versurile evoca egoismul feroce al personajului feminin. Ii vrea toata energia iubitului, in fiecare clipa. Si ca orice femeie minte, folosindu-se de  te iubesc, doreste bodyguard de dimineata pana noaptea tarziu, fapt care reiese din versul: sa visez si sa mai stau.
Domnul in cauza trebuie sa raspunda la numele de cod Labus si sa vina ACUM.

De data asta, personajul principal este un print. Totodata, acesta indeplineste si rolul naratorului. Intareste prin repetitie faptul ca are o iubita, apoi conform povestilor populare, minte ca ochii acesteia eclipseaza pana si lumina soarelui pe sistemul: la soare ma pot uita, dar la tine ba.
Ma intreb ce anume fumeaza, deoarece este clar ca traieste intr-o alta lume: de luni pana luni, saptamana probabil are opt zile; si se lauda cu potenta. Dar asta e treaba tipica oricarui barbat. Sa fim seriosi pe cine tine 8 zile sa faca dragoste incontinuu?
In bucati s-ar sfarama! Dar e si normal dupa o saptamana pana la urma.

Nelamurirea mea principala in privinta videoclipului de mai sus: care a fost scopul filmarii in Sighisoara din moment ce au fost introduse atat de prost lucrat, tot felul de obiecte zburatoare in imagine?

In rest cred ca in colivie poate il tinea pe el. Bine ca a zburat.

Ai si tu alte exemple, fie ca vorbim de videoclipuri sau de versurile melodiilor?

Demitizare. Muzica romaneasca?

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.