Pentru ca tocmai ce vorbeam ieri de diete si alimentatie, m-am gandit sa-ti arat astazi, cateva din minunile culinare pe care le-am pregatit in ultima vreme.

Retetele sunt relativ simplu de urmat, nu cer mult timp si nici nu lasa in urma lor mizerie.

Asadar, vorbim despre o rulada din pui, preparata la cuptor, cu foc mic, in vas de iena; am adaugat ulei de masline, vin alb si condimente.

rulada de puila cuptor

Ciorba cu perisoare din pui si carne de vita. Mai mult a durat sa amestec cele doua tipuri de carne, sau mai bine spus sa reusesc sa fac “mingiute” din ele.
Am pus la fiert legumele intai, adica: morcov, ceapa, dovlecel si ardei. Nu am adaugat niciun alt conservant alimentar si a iesit foarte gustoasa.

legume la fiertperisoare din pui

Rosii, ceapa, ardei, fasole si carne de pui. Cam asta am calit intr-o tigaie de teflon, fara alt pic de ulei adaugat. Am “asezonat” intregul cu o salata verde.

Am observat ca de fiecare data cand mananc salata, nu simt nevoia sa gust si ceva paine, racoarea verdeturilor taie pofta de grasimi.
legume cu puisalata

Acestea fiind spuse, sunt curioasa: ce ai gatit in ultimele zile?

P.S. Si o scurta susugestie de reduceri haine in cazul in care e cazul sa fie schimbate marimile :D.

Am preparat urmatoarele retete

Comments

2 thoughts on “Am preparat urmatoarele retete

  • 10/01/2013 at 7:21 PM
    Permalink

    Cata frumusete! Cat spectacol gastronomic ai pus in scena blogului. MMmm. Nu ma mai satur sa privesc ikebanna culinara si sa imi imaginez aromele fiecarei mancari. Un BIG LIKE din partea unui mare mancacios!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.