O vorba spune ca acela care detine informatia este puternic.

S-a dus vremea porumbeilor postasi, iar cei care recurg la acest mijloc de comunicare o fac just for fun.
Focurile de semnalizare de pe dealuri sau bataile de clopot care anuntau diverse evenimente sau invazia paganilor nu isi mai gasesc locul in viata noastra.

Graham Bell a fost inventatorul primului telefon, iar de atunci, acest obiect de lux si-a gasit o larga intrebuintare si a suferit modificari semnificative atat din punct de vedere a formei, cat si in privinta modului de functionare.

De la rudimentarele telefoane cu capsula microfonica cu carbune, alimentate de la o baterie de 3Vcc, pana la versatilele telefoane celulare, au trecut multi ani, dar pasii facuti in acest sens, au fost esentiali, aducand comunicarea la standarde inalte.

Inca de la inventarea rotii, tehnologia s-a dezvoltat mult in decursul istoriei.

Nevoia de mai mult, mai bine nu a facut decat sa stimuleze tehnologia.

Asa au aparut inventatorii, au aparut scoli si fabrici care dadeau viata acestei ramuri atat de necesare vietii.

Astazi, ajunsi undeva la varful piramidei in materie de tehnologie, vanzarile se fac si online! Tehnologia isi spune cuvantul si de aceasta data! S-au infiintat magazine online de unde cumparaturile cu cardul se fac in deplina siguranta si comod.

Comertul electronic s-a dezvoltat destul de mult, are succes chiar si in tara noastra. Eviti statul la coada, iar timpul care este atat de pretios, se economiseste prin accesarea unui link al respectivului magazin online unde in rafturile virtuale, produsele sunt etelate in mod profesionist, oferindu-se chiar detalii pretioase despre ele intr-un comment alaturat. Comertul online cucereste in fiecare zi tot mai multi adepti si devine incet-incet un mod de viata!

Azi, am accesat un magazin electrocasnice si din seria larga de produse oferite, m-am oprit intai la rubrica pentru biciclete BMX.

Usor de transportat, in ciuda greutatii sale de 15Kg, cu aceast gen bicicleta, Dave Mirra, a ajuns celebru si niciun poligon, oricat de sofisticat ar fi el, nu-i mai pune mari probleme “zburatorului”.

BMX-urile sunt biciclete robuste, construite din material dur, rezistent la socuri sau la impactul cu solul. Au rotile mici, foaia de angrenare din otel tratat si frane care chiar opresc micul bolid pe doua roti din evolutia-i spectaculoasa, pentru a primi aplauzele publicului extaziat.

Se pare ca acest sport extrem, a prins si la noi, iar tinerii il practica in locuri special amenajate, pozandu-se in divese statii ale evolutiei peste obstacole, apoi postand pe FaceBook bijuteria obtinuta. Mi-ar placea sa am o astfel de bicicleta. Dar mai am oare varsta?

La sectiunea smartphones, mi-a facut cu ochiul, telefonul mobil marca Sony Ericsson ARC. E un must have in dotarea mea, pentru motivul ca are o camera de 8MP cu blitz si autofocus, sistem de operare android, ceea ce este foarte bine pentru ca astfel din magazinul online Google Play se pot descarca o multime de aplicatii utile.

Telefonul are incorporat GPS, memoria interna este de 1Gb si suporta card de pana la 32Gb.
Ce imi place mie cel mai mult la acest accesoriu este playerul!

Sunt un impatimit al muzicii, iar in timpul calatoriilor mele cu trenul,stau linistit cu castile in urechi privind peisajul si ascultand muzica preferata. Apropo, bateria de 1500 mA face fata cu brio acestei solicitari.

Intrebarea aia tot ma roade insa…

Mai am oare varsta pentru un bmx?

Mai am oare varsta pentru un bmx?

Comments

Etichetat pe:            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.