Intotdeauna mi-au placut picioarele femeilor.

Se spune ca o femeie frumoasa este reprezentata de glezna-i fina dar si puternica, sustinuta de un pantofior adecvat. Forma acestuia face in asa fel ca muschiul gambei sa iasa in relief, producand furori in randul pofticiosilor de sex masculin.

Femeia este un tot unitar, este o masinarie perfecta, desi a fost creata din coasta lui Adam. Toti o dorim fie pentru o noapte sau pentru o viata intreaga.
Putini stiu ca zonele erogene cel mai usor accesibile, sunt in zona celor doua minunate picioare, asadar, dragi femei, merita sa purtati incaltari care sa va accentueze senzualitarea.

Cu pantoful potrivit, mersul devine mai degraba zbor de fluture, intr-o zi de primavara cu soare si martisor.

La Miniprix, hainele costa cat martisoarele, asadar, am gasit ceea ce cautam: o pereche de pantofi platforma pentru o seara romantica intr-un restaurant select si un alt model de pantof tot cu toc inalt, dar cu fete de panza, imitand blanita de leopard, pentru continuarea distractiei intr-un mod mai restrans, in doi.

Si pentru ca sotia mea poseda picioare cum numai zanele Olympului aveau si-i ispiteau pe bietii pamanteni, m-am gandit ca incaltamintea aleasa s-ar asorta perfect cu o rochie mulata care sa-i scoata in evidenta feminitatea si formele.

In consecinta, am ales rochia potrivita la un pret de martisor. Astfel, femeia mea ma va fermeca pentru a nu stiu cata oara cu frumusetea trupului si a sufletului ei, facand ca inima sa-mi bata mai tare in ritm nebun de samba!

Iubirea pluteste in aer, o simt si doresc ca cea mai frumoasa femeie din lume  sa aiba ochi si de acum inainte doar pentru mine, indiferent de anotimp sau imprejurare. Ca setul sa fie complet, o geanta e nelipsita din context.

Acolo, se va odihni smartphone-ul, cardurile cu disponibil pentru mici cheltuieil, parfumul cu care obisnuieste sa se desavarseasca si fardurile.

Imi place la nebunie cum arata iubita mea si de aceea o surprind intr-un mod placut, cu cadouri minunate iar ea, sufletul meu pereche, cu ochii ei mari si senini se bucura de fiecare data intr-un mod aparte, aproape copilaresc pentru ca se simte iubita si ocrotita.

Lumea este in continua miscare si expansiune, trendul ascendent al modei nu are halta, nu are gara si sa astepte. Extravaganta! Este strigatul modei in toate limbile pamantului si atat fete cat si baieti se conformeaza lasandu-se vrajiti de taina frumusetii supraomenesti.

Ofera un martisor practic! Eu ti-am dat solutia!

Practic de martisor!

Comments

Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.