Da, dupa cum am descoperit, Alex Cernatescu, trateaza cu rabdare subiecte din viata cotidiana a fiecarui roman, atinge cu delicatete teme diverse care ne intereseaza pe toti: legislatie, antreprenoriat, marketing, totul intr-un blog dedicat celor interesati.

3lucruri pe care daca nu le faceti ar trebui sa incepeti de astazi, este un exemplu de realism si curaj. De ce afirm asta? Intotdeauna am considerat ca succesul social se bazeaza pe cunoasterea de sine, constientizarea propriilor valori, a ceea ce se intampla in mediul in care lucrezi sau in care traiesti. Succesul personal se bazeaza pe perseverenta, pe munca.

Mi-am permis sa redau cateva din ideile expuse in articolul amintit mai sus, articol scris de catre Alex Cernatescu.

1. De astazi nu mai faceti nimic cu jumatate de masura! – “Work hard, play hard”

De ce ai vrea sa faci totul pe jumatate? increderea in sine

De ce sa te distrezi pe jumatate in timp ce te gandesti la job si iti faci griji si de ce sa muncesti cu jumate de inima cu gandul la o pauza?

Mediocritatea UCIDE TIMPUL – iar timpul e singurul lucru care e putin si se consuma repede asa ca: WORK HARD, PLAY HARD!

2. De astazi nu va mai comparati cu ALTI OAMENI! – Singurul pe care trebuie sa il intreci azi esti tu de ieri, iar maine tu de azi.

Ai evoluat sau nu cate putin in fiecare zi? Acesta ar trebui sa fie singurul stress sau test la care sa te supui.

3. De astazi nu mai ascultati pe nimeni care va zice ca “nu se poate”!

Singurul lucru care sta intre tine si sopul tau – profesional , personal etc- este acea imensa scuza in baza careia crezi ca nu poti, iar acea scuza e ALIMENTATA DE OAMENII NEGATIVISTI DIN JURUL TAU.

E foarte usor sa darami visele cuiva cand nu ai vise proprii, e foarte usor sa dai sfaturi cuiva care vrea sa se ridice si sa gasesti 1.000 de motive pentru care nu poate.

Pana la urma ca sa crezi in oameni trebuie mai intai sa crezi in tine.

Succes tuturor, iata o tema de gandire inclusiv in acest weekend!

P.S. Si pentru ca avem nevoie mereu de ceva nou si frumos care sa ne inconjonre, scurte recomandari: mobila bucatarie si picioare masa.

Despre antreprenoriat de la Alex Cernatescu

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.