Ce este o fereastra?

R: Fereastra este acea parte a apartamentului prin care intra razele soarelui, insa nu si praful, apa ploii si zgomotul strazii. Am i right?

In decursul vremii, ferestrele au evoluat, tehnologia de fabricare de asemenea, deoarece pretentiile au devenit tot mai mari si diverse. Constructia de case, apartamente sau vile a luat amploare in ultimii ani, de aici si nevoia unui plus de confort, traim intr-o lume civilizata.

Daca in urma cu 20-25 ani era o “rusine” sa locuiesti la mansarda, acum a devenit o moda. Sedii de firme, locuinte sau dependinte isi au locul la mansarda. Deci se impune un geam pe masura. Adica un geam de calitate care sa asigure confortul necesar cerut de client!

Eu insami am locuit o vreme in orasul Busteni, in mansarda unei vile; desi spatiu era redus, m-am bucurat de intimitate maxima si de  relaxare.

FerestreDeMansarda.net comercializeaza si monteaza ferestre de mansarda Velux si Fakro. Site-ul este usor de utilizat, prezinta modelele din stoc si informatii despre modalitatea de achizitionare sau livrare a acestora.

Ofera si posibilitatea cumpararii accesoriilor necesare ferestrelor, a kitului de izolare sau a ramelor de etansare.

Asa cum pretentiile sunt diverse si producatorii acestor geamuri diversi. Insa numai cativa respecta regulile si sunt profesionisti, ceea ce face ca leadershipp-ul pietei sa fie un loc mult ravnit pentru participantii la cursa calitatii si a seriozitatii.

Diferenta dintre un geam termoizolant sau cu sistem termopan si un geam
clasic cu tamplatie din alte materiale, este aceea ca praful, apa, zgomotul si frigul raman fiecare acolo unde le este locul. Adica afara!

Recomand geamurile termoizolante, fac toti banii. In ceea ce priveste fereastra de mansarda, ei bine, un termopan este indicat, pentru ca teama de a intra apa sau praful in casa, este eliminat din start. Ah pardon, in casa va intra totusi soarele cu razele lui stralucitoare ziua, iar noaptea, luna cea argintie cu lumina sfioasa. Cu cat mai sus, cu atat mai aproape de cer sau liniste. Cat de sus?

Mai sus? Cat de sus?

Comments

Etichetat pe:        

Un comentariu la „Mai sus? Cat de sus?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.