Faceti sport? Daca da, atunci cat de des?
Cu astfel de intrebari ne descos medicii, deoarece sportul alunga multe afectiuni si ne binedispune.

Celulele corpului nostru au nevoie de oxigen pentru a nu imbatrani prematur, iar singura modalitate de a le asigura necesarul de oxigen, este miscarea.
Omul, inca de la aparitia sa pe pamant, a facut sport, iar cel mai vechi si sigur mod, a fost si ramane alergarea.

Un sport pe care il practica oameni de toate varstele si pe langa sanatate, aduce satisfactii in cazul in care este practicat in cadrul competitiilor.
Sanatatea se intretine, nu se cumpara . De aceea, pe langa placerea de a practica un sport in sala sau aer liber, ramane si dorinta de a fi in forma, corpul ajunge sa fie tonificat, face fata mai usor atacurilor virusilor, armonia intre minte si trup devine perfecta, mentinand tineretea pentru o durata mai mare.

Miscarea este atât de necesara pentru întretinerea si mentinerea sanatatii, a tonusului si a unui mod de viata sanatos atât de necesar oamenilor, indiferent de domeniul in care isi desfasoara activitatea. De ceva vreme încoace, sportul alb, în speta tenisul începe sa prinda la o categorie tot mai mare de oameni de toate vârstele, lucru certificat si prin aparitia mai multor terenuri de tenis în marile orase. Conditiile de practicare sunt oferite la standarde tot mai bune, iar magazinele de profil care comercializeaza echipament pentru tenis, vin cu o gama larga in ceea ce priveste mingiile, racheta tenis, pantofi de sport si suplimente nutritive.

Un magazin online care ofera spre vanzare toate produsele necesare practicarii in conditii optime a sportului este sportguru.ro.
Revenind la rachetele de tenis , acestea sunt diverse, de la cele pentru amatori, pâna la cele pentru competitii de Grand Slam, unde lupta pentru cupa este acerba, iar ovatiile la fiecare lovitura cu reverul, la scena deschisa. Fetele nu se lasa mai prejos si fac furori de fiecare data cand in cadrul unui meci, apar frumos echipate pe terenul de tenis starnind invidia celor din bransa…
Facem un joc?

Facem un joc?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.