In nenumaratele mele calatorii, am ajuns la concluzia ca este mult mai simplu sa folosesti un card bancar. Comparativ cu un portofel plin, caruia sa ii porti de grija, e  comod si totodata sigur, in special daca sunt si ceva lei grei in contul pe care-l reprezinta.

Fara bataie de cap, fara ca fisicul de bani sa devina stanjenitor, cumparaturile sunt un deliciu si castiga teren in fiecare zi, fie ca suntem la supermarket-ul din coltul strazii, sau dorim achizitionarea unor produse dintr-un magazin online, iar pos-ul prin a carui fanta ingusta trece cardul, se ocupa cu numaratul banilor.
Beneficiarii acestui tip de comert electronic sunt de diferite categorii: pensionari, salariati, elevi sau studenti.

Fara riscuri, cand vine vorba de carduri bancare, acestea reprezinta solutia in achizitionarea de produse sau servicii. In cazul in care ramai fara bani si exista o urgenta, poti apela la un card de credit, eviti astfel coada la banca si castigi si timp. Traim intr-o lume nebuna, o lume in care uneori cheltuielile depasesc veniturile, din nevoie si nu din moft, astfel incat un imprumut reprezinta solutia de a le achita.

Cardul castiga teren in defavoarea cumparaturilor “cu banii jos”, la care doar scepticii mai recurg, dar nu pentru mult timp, pentru ca era ciberbeticii, secolul vitezei nu iarta pe nimeni si toti mai devreme sau mai tarziu, vom realiza beneficiile. Daca diamantele sunt cele mai bune prietene ale femeilor, iata, cardurile, sunt prietenele tuturor celor ce stiu sa aprecieze o prezenta discreta si sincera.

In incheierea “lobby-ului” facut cardului,  pastrez nota optimista: cumparaturi cu cardul, cumparaturi cu carul! 😀

Cand vine vorba de carduri bancare…

Comments

Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.