Am considerat mereu ca un loc ordonat asigura o minte ordonata; eu una nu pot sa lucrez, nu pot sa imi fac ordine in ganduri sau actiuni daca in jur am dezordine sau mizerie.
Fiecare lucru este musai sa aiba locul sau, cum fiecare idee trebuie pusa in practica la momentul potrivit.

In ceea ce priveste casa, fiecare si-o face dupa bunul plac, asorteaza sau nu mobila cu draperiile sau covoarele, canapeaua cu lustra si faianta cu prosoapele de bucatarie. Sunt multe idei pe care revistele sau magazinele de specialitate le ofera, in cazul in care acestea lipsesc proprietarului.
Dar, in ceea ce priveste curatenia locului in care dormi sau in care lucrezi, consider ca aceasta nu tine neaparat de gust, cat de necesitate si de bun simt.

Sunt produse universale care folosesc atat la curatarea gresiei, cat si la spalatul vaselor, sunt detergenti care pot fi folositi atat pentru parchet, cat si pentru faianta, fara sa deterioreze vreo suprafata.

In ultimul timp am folosit o gama variata de produse pentru curatatul parchetului; hei, nu intru incaltata, plina de noroi si nici cu picioarele ude, gata iesita de sub dus, insa vreau sa isi pastreze luciul si prospetimea.
Solutiile folosite au fost atat din gama oferita de firmele mari, cat si produse autohtone achizitionate din magazine gen totul la 12 lei.

Cum in sticla in acest moment mai este solutie pentru o singura folosire, vreau sa stiu si ce detergent de parchet ai tu.
Ce detergent pentru parchet ma sfatuiesti sa cumpar data viitoare?

P.S. Si in toata nebunia, o recomandare in ceea ce priveste regenerarea parului, cat despre manichiura, este indicat sa fie ca noua dupa fiecare activitate casnica!
Succes!

Ce detergent pentru parchet folosesti?

Comments

Un comentariu la „Ce detergent pentru parchet folosesti?

  • 10/04/2013 la 8:15 AM
    Legătură permanentă

    Curatenia, mama sanatatii iar intr-o casa curata care este si sanctuarul familiei curatenia devine un ritual sacru! Belive me, i know wath it means 🙂

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.