Must have! Vedete sau chiar oameni de rand doresc un obiect first class!
Creatorii de moda sunt intr-o lupta acerba pentru satisfacerea gusturilor extravagante in materie de accesorii, bijuterii, incaltaminte, costume de baie pentru femei sau rochii, genti.

De la desaga ori sacul de merinde al taranului, au pornit sa creeze adevarate opere de arta cand vine vorba de gentile de plaja, iar daca modelul este “hand made” scopul a fost atins! La fel sta treaba si in cazul incaltamintei, pentru ca asa cum bine stim, incaltamintea din piele naturala este de cea mai buna calitate si rezistenta.

Goana dupa satisfacerea simtului estetic a cucerit comertul electronic. Lenjerie, pantaloni scurti sau hanorace, rochii si sacouri, tot ce inseamna haine dama poate fi achizitionat vizitand tipul de magazin online necesar. Din fata monitorului pot fi vizualizate toate produsele, fara teama ca cineva, indiscret ar citi privirea sau gandul patimas.

LaRedoute, calitatea exponatelor este de-a dreptul fermecatoare si merita toti banii! Numai privind posetele din piele, obiectele de imbracaminte sau incaltamintea expusa, un placut fior strabate gandul, iar ca nota bene: produsele pot fi usor asortate tinutelor de seara sau la ocazii speciale!

De cate ori vorbesc despre incaltaminte imi vine in minte o vorba a lui Napoleon Bonaparte care zice cam asa: “daca vrei sa castigi o lupta, trebuie mai intai sa ai grija de picioarele ostasilor”.

Pentru ca cel mai ieftin si la indemana mijloc de deplasare sunt picioarele, iar in cazul trupei, sunt super eficiente.
Posetele adevarate capodopere realizate sa se adapteze oricarei doamne sau domnisoare, indiferent de statut sau status, contin un mic arsenal de infrumusetare din care nu lipseste rujul de buze, lacul pentru unghii, batiste rimelul si multe altele.
Gentile sunt nelipsite prietene ale femeilor si sunt purtate oriunde doar asortate tinutei si evenimentului in sine.

Femeile isi exprima personalitatea, iar o geanta purtata de frumoasele urmase ale Evei, spune multe despre ele.
Femeile dinamice, pragmatice, tot timpul in miscare, sunt vazute cu o gentuta aproape minuscula frumos atarnata de umarul senzual, pe cand femeile practice, dar visatoare, poarta genti ceva mai mari, in care lasa impresia ca ar fi captive toate visele tineretilor pe care le-au scris poetii si le-au pus pe portativ cantareti.

Gentile sunt intr-un singur cuvant, surorile femeilor, conexiunea dintre cele doua entitati fiind mai mult decat o legatura covalenta, chiar daca vorbim de plaja, mare si mult soare!

Altfel in ce ar sta intregul arsenal feminin?

P.S. Nu uitati lotiunea de plaja adecvata!

Eleganta si utilitate feminina

Comments

Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.