Pentru a intra in randurile conducatorilor auto “cu acte in regula”, trebuie sa cunosti cateva informatii simple: pentru permis de conducere A1 sau B1, varsta minima este de 16 ani, pentru categoriile A, B, BE, C, C1, CE,C1E&Tr, varsta minima trebuie sa fie de 18 ani.

Pentru vehiculele corespunzatoare categoriilor D, DE.Tb, Tv D1 si D1E, varsta minima pentru a intra in posesia permisului este de 21 ani impliniti!

Aceste conditii fiind indeplinite, se trece apoi la un curs de pregatire teoretica si practica sub indrumarea si supravegherea unui instructor autorizat si agreat de catre serviciul circulatie.

Daca persoana care doreste sa urmeze un curs pentru scoala de soferi a avut la activ o condamnare prin hotarare judecatoreasca definitiva pentru omor, lovire, lovitura cauzatoare de moarte sau infractiune la regimul circulatiei pe drumurile publice, poate sa isi ia gandul de la obtinerea dreptului de conducere a autovehiculelor cu permis, pe drumurile publice.

Fie ca vorbim de scoala de soferi Bucuresti sau scoala de soferi Iasi, orase mari din Romania, fie ca vorbim de Arad sau de Alba-Iulia, Giurgiu sau Galati, doritorii de permis de bucura de aceleasi reguli si pregatire.

Sanatatea, este un factor determinant in obtinerea permisului de conducere auto, iar aici, viitorul sofer trebuie sa treaca peste un set de teste psihologice si analize medicale pentru a fi declarat “apt” pentru conducerea autovehiculele din categoria sau subcategoria pentru care se solicita examinarea.

In final, dupa sustinerea examenului teoretic (sala/ pe calculator) si proba practica (traseu) in functie de categoria sau subcategoria pentru care s-a dat examen, rezultatul sa fie: ADMIS!

Permis auto si scoala de soferi

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.