Mi-am infrant de multe ori dorinta de a calatori intr-un loc sau intr-altul din cauza banilor.
Sunt un om obisnuit si din pacate, sau din fericire, imi calculez adevaratele venituri de-abia dupa plata facturilor, dupa ce elimin factorii potentialelor probleme.

Fie ca vorbim de viata de zi cu zi sau de vacanta de vis, numitorul comun al celor doua, este definit printr-un singur cuvant: bani.

O vacanta include un bilet pentru transport la destinatia aleasa, cazare, hrana si plata pentru a vizita eventuale vestigii culturale sau pentru viata de noapte.
Si unde mai pui ca atunci cand se termina vacanta, nu se termina si viata, asa ca bugetul trebuie calculat cu mare atentie.

I dream big concept

Pentru o saptamana decenta destinata unei vacante in Amsterdam de exemplu ai nevoie de cel putin 2000 E.

Si atunci incerci sa reduci bugetul transportului, astfel incat sa iti permiti sa traiesti aerul locului respectiv la maxim. O varianta consta in alegerea de bilete ieftine avion.

Pe langa zborurile companiilor low cost, e-avion.ro afiseaza si zborurile companiilor de linie. De ce? Pentru ca uneori o sa ai surpriza sa descoperi ca tarifele companiilor de linie sunt mai avantajoase decat tarifele low cost.
Cum procedez eu? Odata aleasa destinata si perioada in care vreau sa fiu acolo, achizitionez biletul de avion, apoi trec la cazare, odata ce am noul buget. In functie de cat de inteligent reusesc sa fac cele doua alegeri amintite mai sus, trasez liniile clare pentru zilele pe care le am la dispozitie.
Da, primul pas consta in alegerea de bilete low cost, nu dormi in avionn si nu iti cari intregul sifonier dupa tine. Mergi sa te distrezi, sa inveti, sa cunosti alta civilizatie si alt stil de viata!
Alege inteligent si niciodata nu uita de unde pleci!

Zboruri low cost

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.