Intotdeauna barbatii au avut o slabiciune cu privire la bijuteriile din argint si la ceasuri de marca. Masurarea timpului a devenit brusc o preocupare cotidiana sau mai bine zis un reflex neconditionat.

Ceasurile de marca, atat cele mecanice, cat si cele cu micro baterie sunt mai mult o bijuterie nelipsita de la mana. Noi toti uneori, ostentativ ne dezgolim bratul pentru a etala averea sclipitoare.

Regal Gold este magazinul online care comercializeaza o gama diversificata de produse de calitate, unice, din categoriile: pantofi si accesorii pentru casa, bijuterii, haine si incaltaminte.
Calitatea acestora este ireprosabila, iar preturile accesibile.

Unui ceas de marca ii sta bine alaturi de bijuterii de argint, lucru cunoscut si speculat atat de designeri cat si de fabricanti.
Stralucirea metalului pretios al inelului, al bratarii sau ceasului, dau o nota aparte persoanei, poate chiar un plus de masculinitate si siguranta.

Lanturile masive din argint la gatul barbatilor sau din contra cele finute care doar stralucesc discret, ca o parere, sunt apreciate la maximum.
Barbatii sunt fini cunoscatori in materie de bijuterii, mostenind o gena inca din antichitate, cand portul bijuteriilor, prin opulenta scotea in evidenta pozitia sociala, satutul persoanei in comunitatea din care facea parte sau o clasa la locul cuvenit.

Anii au trecut, iar cand vine vorba de ceasuri barbati, acestea au castigat lupta pentru a intra in categoria bijuteriilor, nu doar ca si accesoriu, dar mai ales ca produs de firma cu renume: Orient, Atlantic, Doxa,Citizen. De ce spun ceasuri-bijuterii?

Simplu si argumentat: pentru ca fabricantii au traditie, iar sunetul mecanismului care imita perfect nota “la” intr-un cantec perpetuu cu fiecare bataie, reamintesc de trecerea timpului atat de pretios.

Aceste ceasuri pot avea bratara din argint sau alte metale pretioase, crescandu-le astfel valoarea, iar daca mai sunt si personalizate, legatura creata devine eterna. Tic-tac, tic-tac. Timpul trece imperturbabil, asa cum allmighty Chronos a lasat.

P.S. Intre bijutier si ceasornicar exista o interconexiune: sculele, piesele si uneltele cu care lucreaza sunt aproape miniaturale, iar lupa sau microscopul nu fac altceva decat sa creeze o imagine reala a muncii lor raportata la scara.

Bijuterii de argint si ceasuri barbatesti

Comments

Etichetat pe:    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.