Vestile sunt bune pentru biciclisti.
Sa o luam pe rand.

In Gandul am citit surprinsa despre un nou proiect al primariei Bucuresti, proiect care va avea startul in toamna acestui an.

Astfel, Calea Victoriei, de la Guvern pana la Cheiul Dambovitei va putea fi strabatuta la pas de catre pietoni, in egala masura cu biciclistii pentru care vor exista benzi speciale.

Se va renunţa la o artera de circulatie.

Vom trai sivom vedea, pana la urma!

Vineri, pe 17 mai, apare pe piata in editie tiparita revista CicloTour. Poate fi gasita la orice punct de presa stradal si inclusiv la Omv.
Primul numar cuprinde informatii despre turul de ciclism italian, despre Transfagarasan versus Transalpina – batalia celor mai frumoase ciclocatarari din Romania, trasee pe niveluri de dificultate: Corbii de Piatra, Istrita si Ciolanu, recomandari de cazari bike-friendly, restul ramane sa descoperiti singuri.

RidersClub te invita pe 25 mai la un traseu interesant la Moara Vlasiei. “Traseul este unul usor, care nu traverseaza zone tehnice sau cu prea mult noroi” scriu organizatorii.
Am verificat vremea si pare sa tina cu iubitorii bicicletei.

Inscrierile sunt deschise pe pagina competitiei.

Eu sunt bine, multumesc, e drept, nu am scos inca Regina din Bucuresti anul asta, dar mai sunt atatea de trait din el. 😉
Succes!

In alta ordine de idei, cateva recomandari: cadouri online si obiecte promotionale. Sunt convinsa ca e ziua cuiva drag in curand. 😉

3informatii pe 2 roti

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.