Deseori bugetul pentru articole vestimentare este unul scăzut, dar cum trebuie să arătăm bine și să facem o impresie potrivită în diferite ocazii, atunci este foarte important ca alegerile pe care le facem să fie unele inspirate. Glittio

Cea mai bună strategie este aceea de a achiziționa hainele care se combină ușor în mai multe stiluri și contexte. Cumpără haine care se intergrează perfect în garderoba ta actuală pentru a putea crea mai multe combinații. Poți merge pe hainele clasice, cămașă, sacou, fustă creion sau blugi care merg pefect, în funcție de combinații și accesorii, atât în ocaziile formale cât și în cele casual.

O altă strategie este aceea de a accesoriza ținuta, cravatele, eșarfele, gențile sau bijuteriile pot transforma o ținută banală într-una originală. Posibilitățile sunt și aici multiple, poți purta o rochie neagră în mai multe contexte în funcție de modul în care alegi să o accesorizezi. Pantofii sunt o modalitate bună de a schimba o ținută, tocurile pot schimba radical modul în care este purtată o simplă fustă neagră tip creion.

Alte opțiuni pe care le poți lua în calcul sunt acelea de a modifica la croitor actualele haine, dacă acestea au devenit prea mari. Clasicul sacou negru modificat la croitor va fi o investiție nesemnificativă, iar ocaziile în care poate fi purtat sunt numeroase.

Îmbracă-te frumos cu bani puțini

Comments

Etichetat pe:    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.