Daca nu ai avut in viata ta o tableta in mana, atunci este bine sa iti achizitionezi cat mai repede un Allview P5 Qmax.

Acest smartphone poseda un procesor quad-core (patru nuclee) de 1,2 Ghz, un afisaj de 5,3 inch, dar asta inca nu este tot!

Novatorul P5 Qmax fabricat de brasovenii de la Allview, cu sistem Android Jelly Bean este un delicios dual sim, ceea ce face din el un veritabil gadget de nelipsit din dotarea oricarui fan al genului, iar diferenta dintre retele nu exista, pentru ca ambele simuri sunt active in permanenta, putand efectua sau prelua apeluri just like this! 🙂

Rezolutia de 960×450 pixeli a afisajului contrasteaza puternic cu suratele din categoria sa si indeamna la joaca sau hoinareala pe net, dat fiind faptul ca insusi acumulatorul de 3000mA/h incurajeaza acest gen de activitate.

Sa nu omitem din descriere filmele sau clipurile de pe site-urile dedicate, care pot fi vizualizate in format HD, sunetul secondat de un amplificator Yamaha, conferindu-i fidelitatea atat de cautata de cunoscatori, pentru ca un sunet clar, de cristal spune multe despre acest aparat.

Momentele placute din vacanta la munte sau la mare pot fi surprinse pe cardul de memorie ce poate ajunge pana la 32Gb, cu camera de 8Mp de tip OV8830, iar inregistrarile imaginilor se pot face profi chiar si in conditii de lumina difuza.

Intr-un cuvant, P5 Qmax este un telefon must have si pe bune, nu inseala asteptarile nimanui, chiar si cei mai exigenti sau carcotasi ar face bine sa intre in clubul fanilor Allview ca nici nu stiu ce rateaza daca nu o fac ACUM!

Allview P5 Qmax

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.