Vineri, 21 iunie, se desfasoara in Bucuresti, Digital Divas.
Evenimentul este dedicat femeilor active in social- media.

Editia pilot a avut loc in 2012.

Digital Divas

Subiectele aduse in discutie de catre invitati, au ca scop sa ofere inspiratie, multe sfaturi utile si strategii pentru succesul comunicarii social- media, pentru loialitate si angajament.
Andreea Esca, Dana Paun, Catalin Opritescu, Oana Pellea, Raluca Kisescu, si multi altii vor impartasi din experienta lor in cariera si comunicare si vor arata oportunitatile actuale.

Yvan Rodic, invitatul special Digital Divas 2013, este unul din cei mai buni bloggeri de moda din lume. Blogul sau, FaceHunter, a fost lansat in februarie 2006.
Yvan este un explorator cultural sau “blog-trotter’- a carui misiune permanenta consta in cercetarea tendintelor globale, a evenimentelor culturale curente si de moda.

In incheierea zilei, are loc Gala de premiere Digital Divas Awards; vor fi premiate 10 categorii (Best Fashion Blog, Best newcomer Beauty Blog, Best Women websites, etc).
Jurizarea nominalizatilor s-a desfasurat in perioada 7-17 iunie, fiind realizata de catre un juriu format din specialisti in domeniu.

Pentru categoria “People’s Choice Awards”, au fost luate in considerare voturile pe care publicul le-a acordat tuturor nominalizatilor la aceasta categorie.

Toate informatiile necesare la digitaldivas.ro

Weekendul incepe frumos saptamana asta!

Update
Au scris de la eveniment:
Sabina Cornovac.
Ruxandra Predescu.

Digital Divas 2013

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.