Nevoia unui confort sporit al traiului de zi cu zi, devine un lucru primordial, acordam acestui fapt, spatiu timp si bani pe masura dorintelor.

De cativa ani incoace, aparatele de aer conditionat improspateaza aerul si mentin temperaturi optime in locuinte atat pe timp de vara cat si pe timp de iarna.
Verile cu temperaturi mult peste suportabil, au dus la instalarea unui gadget in apatamentele multora dintre noi: aparatele de aer conditionat, iar Mezamir prezinta in premiera noul aparat de aer conditionat “Panasonic”.

Cu un design nou si utilitate de necontestat, aparatul de aer conditionat de la Mezamir, face viata mai frumoasa, aducand zefirul de vara in case. 🙂

Dar ce inseamna “aer conditionat”?

Explicatia este cat se poate de sigura si la subiec: aerul conditionat este esenta unui trai normal fiecarui individ cu pretentii normale, intr-o lume normala, gadgetul este un aparat alimentat cu energie electrica din reteaua nationala la 220 volti.

Aerul din exterior este filtrat, reimprospat si ajunge in apartamentele noastre fara impuritati, mai racoros dand acel sentiment de briza.

La Mezamin, gasiti acest aparat atat de necesar.

Si cateva cuvinte esentiele despre aparatul de aer conditionat Panasonic, pentru ca sunt convins de utilitatea lor in a va determina sa luati decizia corecta.

Aparatele de aer conditionat marca Panasonic comercialzate de Mezamir, au un consum redus de energie electrica, ceea ce nu duce la supraincarcarea facturii.

Conceput cu un design placut, aparatul de aer conditiont “Etherea” a castigat premiul iF 2013 Product Design Award, fiind unul dintre cele mai importante premii in excelenta designului de produse.
Panasonic Etherea, este sistemul de aer conditionat ideal pentru instalatiile de aer conditionat rezidentiale; dispune de senzori “inteligenti” ce detecteaza umiditatea din camera, temperatura si prezenta omului in incinta.

O noutate in domeniu, asa-i?

O vara racoroasa va doresc, iar briza aparatului de aer conditionat Panasonic Etherea sa va racoreasca tandru fruntea.

Un nou model de aparat de aer conditionat Panasonic disponibil la Mezamir

Comments

Etichetat pe:    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.