Teoria evolutionismului speciei a fost sustinuta de Darwin, insa evolutia pietei comertului electronic va fi baza societatii in care traim si vom trai in viitorul extrem de apropiat.

Aici nu este vorba despre comoditate sau sedentarism ancestral.

Comertul electronic sau e-commerce este un curent nou, implementat sau mai corect, o necesitate a omului modern, caruia nu-i ajunge timpul sa le faca pe toate cate si le-a pus in plan.

Dar ce este de fapt comertul electronic?

Denumirea este o parte a raspunsului!
Comertul electronic este modul de viata al omului practic!

Fa-ti bagajele si inscrie-te la a III-a editie a Scolii de Vara GPeC in perioada 28 august – 2 septembrie pentru 5 zile de training-uri intensive de comert electronic.

Inveti de la cei mai buni specialisti, schimbi idei cu trainerii si cu ceilalti participanti, primesti consultanta fix pe magazinul tau online si, nu in ultimul rand, respiri aer curat de munte si te distrezi cu cei mai faini oameni din online!

Magazinele online nu forteaza potentialul client sa se deplaseze cu buzunarul doldora de bani, sa piarda timp pretios in cautarea produsului.
Iar asta nu este tot, pentru ca respectul fata de clienti, primeaza.

Micul plastic cu banda neagra, numit si card bancar, este unul din mijloacele cu care se pot face plati, se pot cumpara produse si servicii.

Comertul electronic permite participarea la acest gen de activitate atat a persoanelor juridice si fizice, cat si pentru stat.

Comertul electronic este pentru toti si pentru toata lumea, atat timp cat legea si regulile sunt respectate din ambele parti si atunci multumirea va fi generala.

Acceseaza mai multe detalii despre Scoala de Vara 2013!

E-commerce. Intotdeauna e loc de mai bine.

Comments

Tagged on:         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.