De curand Allview a lansat pe piata doua gadgeturi super din toate punctele de vedere. Da, este vorba despre tableta VIVA H8 si smartphone-ul H2 Qubo.
Insasi denumirile ma duc cu gandul la accesoriile din multe filme sf in care teleporting ul si convorbirile video sunt banale, ca si ticaitul ceasului de mana.

Allview VIVA H8

Ne aflam in era ciberneticii, in plin elan al nanotehnologiei si al allmighty computer care ne-a acaparat pe toti prin functionalitate, fiabilitate, design, aducandu-ne mai aproape unii de ceilalti, facandu-ne viata mai usoara, mai frumoasa.

Da, insa aceasta tableta ce ma duce cu gandul inapoi in timp la vechile tablite din lut pe care se scria cu o bucatica de creta are acum conectivitate 3G, Bluetooth si GPS.

Pentru un bussinessman, VIVA H8 este piesa lipsa din intreg arsenalul de gadgeturi, pentru ca indiferent de imprejurari, conexiunea la internet prin 3G poate fi o extensie spre realitate, GPS-ul calauza corecta, iar functia Bluetooth poate conecta imprimanta, tastatura sau alte dispozitive profesionale, chiar si boxe wireles, prin care muzica sa mangaie placut pavilioanele urechii.
Procesor Cortex A7 Quad core de 1,2 Ghz 1 Gb memorie RAM si procesorul pentru solutii grafice Power VR SGX 544 cu opt nuclee!

Alin Niscov, Manager de Vanzari Allview

Este practic varful piramidei in materie de IT. H2 QUBO, va spune ceva?
Da, asa ma gandeam si eu 🙂
H2 QUBO, este un smartphone leader al tuturor celor din top ten telefoane inteligente si datorita functiei de ecran wireless, a noii tehnologii Smart2View lansata in premiera de Allview in Romania, poate transfera cu usurinta orice continut de pe telefon pe un televizor prin portul HDMI.

H2 QUBO este dotat cu un powerfull procesor cu patru nuclee cu o frecventa de 1,2 Ghz 512 Mb RAM si un procesor grafic VR SGX 544, camera foto de 5 mp si unde mai punem faptul ca acest telefon este intr-adevar inteligent, vorbim de un dual sim ceea ce face din acest gadget un accesoriu de nelipsit din dotarea oricarui om normal.

Pozele, muzica si navigarea pe net sunt reale placeri ale vietii in acest caz!
Allview H2 QUBO, VIVA H8 asa cum spuneam, sunt gadgeturi must have! Tu iti doresti un astfel de accesoriu?

P.S. Allview a lansat Smart2View. Aceasta tehnologie inovatoare permite transferul de continut de pe smartphone sau tableta pe orice televizor cu port HDMI, prin intermediul unui adaptor wireless display.

Gadgeturi must have!

Comments

Tagged on:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.