Totul a inceput in urma cu 8 ani, mai exact, in 2007 sub forma unei afaceri de familie care rezista si azi, in ciuda crizei care le-a inchis multor intreprinzatori afacerea iar carcotasilor gura.

In toti acesti ani, experianta amenajarilor interioare si-a spus cuvantul, sub forma unei retele stabile de furnizori de materiale de constructii din intreaga lume: Egypt, India, Turcia, China, Grecia, Spania, Marea Britanie.

Timpul care este dramuit de insusi Chronos, nu sta in loc si este din ce in ce mai scurt. In consecinta, ROCK STAR CONSTRUCT  are amenajat un showroom chiar in “buricul targului” mai exact, in plin sector I pe Aleea Teisani la nr. 137A. piatraonline.ro

In locatie, clientii fideli dar si cei care vin prima data in acest mare depozit, pot beneficia de o gama larga de produse, iar personalul showroom-ului, amabil ofera sfaturi utile in domeniul amenajarilor interioare si in legatura cu produsele comercializxate de firma.
Rock Star Construct, prin echipa de specialisti de care dispune, ofera servicii complete, personalizate, astfel ca si cele mai sofisticate gusturi si pretentii sa fie satisfacute. Gasesti o gama variata de jardiniere, piatra naturala pentru lucrarile de constructii iar preturile pentru marmura, piatra cubica, granit, caramida aparenta gratare de gradina fantani si seminee, taie rasuflarea intr-un mod placut pentru ca practic sfideaza concurenta!

Amenajari interioare

Comments

Etichetat pe:    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.