Jungla urbană este locul în care obstacolele aflate la tot pasul nu te lasă să te bucuri de viață și în care în loc să trăiești simți ca îți pierzi timpul. Dacă te întrebi unde poți fugi de traficul aglomerat, de lipsa locurilor de parcare sau de toate dezavantajele locuinței nepotrivite, avem răspunsul potrivit: Confort City, complexul rezidențial cu 12 blocuri și 1.680 de apartamente, de pe Splaiul Unirii.

Acesta este locul în care fiecare membru al familiei tale va găsi ce are nevoie pentru o viață armonioasă. Copiii, cei mai importanți oameni din viața ta, vor putea crește într-un mediu sigur, lipsit de riscuri și conceput cu atenție la orice detalii. Centrul de creștere si îngrijire a celor mici, precum și locurile de joacă din ansamblu elimină orice grijă legată de programul celor mici. De asemenea, cei mici au la dispoziție parcul din incinta complexului, un loc ideal pentru o pauza între reprizele de la locul de joacă.

E timpul pentru cumpărături? Nicio grijă, pentru orice nevoi de moment, achiziții neplanificate sau obiecte de strictă necesitate, magazinele din complex iți stau deja la dispoziție. Toată familia are nevoie de o zonă liniștită și ferită de agitație, dar cu mare potențial de expansiune. Cartierul de vile din vecinătate, a cărui construcție a început deja, precum și perspectiva construcției unui mall maresc potențialul de expansiune a zonei.

Drumul până în centru, la piața Unirii durează doar 20 de minute cu mașina, iar cu atobuzul, doar o jumătate de oră. Accesul către viitoarea ta casă este încă un motiv pentru care vei uita de griji. Stația de autobuz a liniei 223, amplasată de RATB în imediata vecinătate a complexului aduce complexul Confort City mai aproape de oraș ca oricând.

Cheltuielile unei locuințe în Confort City trebuie să fie minime, așa cum îți dorești. Nimic mai simplu, datorită construcției impecabile din punctul de vedere al durabilității și a eficienței energetice, la care se adaugă contorizarea individuală a costurilor fiecărui apartament. Imobilele deja ocupate se află în administrarea asociațiilor de proprietari, iar până la ocuparea completă a ansamblului, dezvoltatorul se va ocupa de blocurile care încă mai așteaptă locatari.

Mașina familiei este pe mâini bune. Locurile de parcare subterane și de suprafață oferă siguranță pentru locatarii interesați, iar vizitatorii au la dispoziție propria parcare, în care primele două ore sunt gratuite.

Dintre tipurile de locuințe oferite, ai la dispoziție, pentru început, garsoniera ce oferă un spațiu util de 34,76 mp și terasă de șase mp, disponibilă la un preț de 21.900 euro fără TVA. Apartamentele cu două camere oferă suprafete utile cuprinse intre 43,68mp si 64,48 mp cu terase de 6 sau 16 mp, la preturi intre 34.900 și 47.900 euro fără TVA.

Familiile cele mai numeroase se vor putea bucura de cele două tipuri de apartament cu trei camere, ce oferă 89,83 sau 92,04 mp de spațiu util și o terasă de 6 sau 14,55 mp, cu dublu acces, la un preț de 72.000, respectiv 74.000 de euro, fără TVA. Mai mult, întocmirea dosarului bancar va cădea în sarcina reprezentanților Domus Stil.

Există și variante de finanțare flexibile pentru cei care nu sunt eligibili din punct de vedere bancar, dezvoltatorul punând la dispoziția potențialilor clienți varianta de tranșe. Un avans de 30% va asigură un loc în Confort City, cu o plată a diferenței pe o perioadă de zece ani, iar pentru achitarea integrală este disponibilă o ofertă personalizată. Mai rămâne doar să te grăbești. 90% din locuințele Confort City sunt deja ocupate!

Toate sunt la locul lor în Confort City

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.