Undeva in 2000 aveam un telefon mobil simplu care ma ajuta sa tin legatura cu oamenii dragi mie. Aveam un reportofon si puteam inregistra anumite melodii pe la concerte si in plus un aparat foto imens, dar nu prea performant.

Astazi, un simplu telefon poate fotografia, filma, poti sa auzi vocea cui vrei, bine daca iti si raspunde la telefon si ofera chiar posibilitatea sa vezi persoana de care ti-e dor.

A5 Quad este dotat cu un procesor Quad Core de 1,3 GHz, display de 4,3’’, două camere foto, rulează sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean şi este compatibil cu tehnologia HD Voice, dar si cu tehnologia Miracast care permite transferul imaginii şi al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireles display Smart2View.

A5 Quad

A5 Quad de la Allview este dotat cu o cameră principală de 5MP cu Auto Focus, Led Flash, funcţie de înregistrare video Full HD şi fotografiere HDR.

Camera dispune de funcţiile panoramic photo, best picture, background clearup şi face detection. În partea frontală a telefonului se află o a doua cameră foto care facilitează convorbirile video.

Smartphone-ul A5 Quad este disponibil în două variante de culoare (alb şi negru) şi poate fi achiziţionat din magazinele partenere la preţul de 599 lei.

2014: traieste viata la maxim!

Traieste viata la maxim!

Comments

Etichetat pe:

Un comentariu la „Traieste viata la maxim!

  • 24/01/2014 la 12:02 AM
    Legătură permanentă

    Tehnologia se dezvolta mai rapid decat suntem noi in stare ca sa asimilam 🙂
    Deja in zilele noastre dupa 6 luni un produs electronic se poate numi vechi sau depasit de unul cu mult mai performant…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.