Uneori sunt lenesa sau trista, uneori lucrez in armonie, la n proiecte in acelasi timp, alerg toata ziua si mai si uit chiar sa mananc, mintea fiindu-mi ocupata, in continua cercetare. Noroc cu faptul ca in geanta…..

Uneori am timp si respect o dieta echilibrata, calculez calorii, mai fac si ceva sport. Rar, e drept; multumesc stelelor pentru genele bune in fiecare zi.

Am retinut insa un lucru si am sa fac o paralela tocmai, pentru a ma face inteleasa. De cele mai multe ori, din geanta unei femei nu lipseste rujul.
Dintre haine, nu lipseste celebra rochie neagra, folositoare indiferent de situatie, cata vreme este accesorizata potrivit.

Aveti senzatia ca daca purtati un obiect nou sau daca va epilati (wowo ce lucru normal!!!), daca aveti manichiura vesnic proaspata, inseamna ca acordati o grija deosebita corpului? Ca va iubiti cu adevarat? As spune ca este fals.

E ca si cum te-ai da cu deodorant, cata vreme nu ai facut un dus. 😀
Si revin acum, inlocuieste rujul acela mai bine cu un baton potrivit, gustos, sanatos, cu cereale si cu un fruct, poate un mar?

Obiceiurile rele se schimba greu, uneori este o lupta puternica fie si pentru a renunta de a lasa papucii in colturi diferite ale camerei.
Alteori, de acele ori in care vrei cu adevarat sa te simti corect in corpul tau, deloc intoxicat, obiceiurile rele dispar de la sine.
Pentru ca esti un alt om, ai o alta vibratie si alte nevoi.

Apropos, tu cum vei arata la 40 de ani?

Noroc cu faptul ca in geanta….. Nicoleta Luciu

Si scriam mai sus despre batoanele de slabit, pe care personal le-am folosit in combinatie cu o dieta echilibrata si e drept, cu ceva ani in urma, cata vreme m-am si tinut de mers la sala.

De curand am achizitionat Siluet Bar si Fibro Drink Instant, ambele de la Redis.

Siluet Bar contine ciocolata vegetala cu un minim de zahar, izolat proteic de soia, fulgi de cereale, germeni de grau, vitamina C, B5 si B6, magneziu, zinc.

Noroc cu faptul ca in geanta pot intra linistite chiar si cateva astfel de batoane alaturi de fructul de care aminteam mai sus.
Considerabil, aportul necesar organismului, pentru o zi obisnuita cu efort, este unul apropiat de nevoi, comparativ cu orice achizitie alimentara grabita, cumparata din drum.

La fel ca si orice alt produs Redis, Siluet Bar poate fi achizitionat direct de la reprezentanta, cata vreme sunt si o serie de reduceri oferite, iar pretul este de bun simt.
In acest moment exista o oferta de 25% discount pentru o achizitie mai mare de 50 de bucati din gama batoanelor proteice si a bauturilor instant.

Altfel spus, ramaneti sanatosi si adaptati-va schimbarilor cu stil si bun simt.
Nicolete Luciu a reusit cu atitudinea potrivita, cu sport si folosind o dieta Redis, sa aiba o silueta minunata. Si are 4 copii.

Nu exista scuze asadar, exista doar invingatori si invinsi!

Nu exista scuze, exista doar invingatori si invinsi!

Comments

Etichetat pe:    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.