Era tehnologiei si-a pus amprenta in special in domeniul televizoarelor si al pc-urilor. De la o luna la alta apar modele din ce in ce mai performante: de la plasme, la lcd-uri, led-uri si acum au aparut smart tv-urile.

De un real folos, televizoarele sunt un must have al erei in care traim: de la filme, la muzica, informatia este cea care primeaza pe ecranele cat mai mari ale gadget-urilor din dotare. Daca vrei sa-ti achizitionezi un televizor, poti sa alegi cea mai buna oferta de la magazinul Selgros. Pentru a vedea oferta de televizoare, click aici.

televizoare

Gama de televizoare este variata, puteti alege intre diferitele brand-uri existente pe piata, la cele mai mici preturi. Cea mai buna oferta din aceasta saptamana este LED-ul Manta. Cu o diagonala de 81 cm, dotat cu HDMI, ecran HD si USB, televizorul face parte din clasa energetica A.

Il puteti achizitiona pentru incredibilul pret de 719,90 lei. Tot din oferta celor de la Selgros, mai fac parte si Led-ul de la Hyundai, cu diagonala de 81cm, ecran Hd, si garantie de 24 luni la pretul de 829, 90 lei. Mai multe informatii si oferte la televizoare, accesati linkul!

Sfaturi pentru alegerea televizorului potrivit

Televizorul este un bun al procesului tehnologic, insa alegerea acestui aparat poate sa fie dificila daca nu stim ce caracteristici sa luam in seama atunci cand dorim achizitionarea acestuia. De ce anume trebuie sa tinem seama pentru a face alegerea corecta:

1. Bugetul
Atunci cand pornesti in cautarea unui televizor, trebuie sa stii de dinainte cam ce buget aloci pentru achizitionarea lui. In functie de dotarile pe care le au si de brand-ul de care apartin, televizoarele au diferite preturi. Nu inseamna insa ca cele mai scumpe sunt si cele mai bune, de aceea trebuie sa fim atenti la nevoile noastre si ce caracteristici vrem sa aiba aparatul pentru a nu achizitiona de fapt ceva ce nu avem nevoie.
2. Diagonala
Poate si cel mai important aspect in alegerea acestui gadget este diagonala. Inainte de a lua o decizie in alegerea aparatului, trebuie stabilit locul unde este acesta amplasat. Specialistii recomanda o distanta optima pana la televizor, pentru a evita obosirea ochilor, durerile de cap sau imaginile de slaba calitate. Ar fi indicat ca pozitia sa permita privirea aproape perpendiculara pe imagine, iar lumina sa nu bata direct pe ecran,pentru a evita refelexiile neplacute. De exemplu, pentru un ecran cu diagonala de 82 cm, distanta minima de amplasare ar trebui sa fie de 1,2 m, iar cea maxima de 3,5 m.
3. Tehnologia panoului
Ceea ce defineste cu adevarat un televizor este tehnologia de afisare a imaginii. Astfel exista televizoare cu ecran LCD, LED si plasma. Din ultima generatie de televizoare fac parte cele cu ecran Led, care la randul lor, in functie de caracteristicile pe care le au se impart in mai multe categorii.
4. Caracteristicile tehnice: rezolutia, conectivitatea, contrastul, etc
5. Functii suplimentare: player, cu sau fara 3d, smart tv,
6. Brand-ul
7. Garantia

Ofertele extrem de variate ingreuneaza alegerea televizorului, insa o buna documentare va asigura multumirea deplina.

Selgros Galati
Produse alimentare si nealimentare
Bd. Galati nr. 1 C Galati, 800 654 , RO
Tel: 0236 305 000
Fax 0236 305 199

Sfaturi pentru alegerea televizorului potrivit

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.