Sesiunea 2 din cadrul conferintel Social Media for Parents aduce subiecte, in raportul dintre viata de zi cu zi si modalitatea de expunere a intamplarilor, bucuriilor legate de copii, copilarie, sarcina, sanatate pe un blog.

Cata vreme avem de-a face cu o noutate, fiecare dintre noi este interesat sa o afle, sa o integreze intr-un mediu familial.

Ioana, printesaurbana, vorbeste despre intamplari simple legate de faptul ca oamenii care trec prin experiente traumatizante, au mai multe sanse sa fie fericiti si impliniti.

De fiecare dintre noi depinde modalitatea de interpretare sau de structurare, diferentiere a datelor.

Daniel Osmanovici, prezentator de stiri si blogger pentru tataincepator are un discurs fantastic din punctul meu de vedere, viu, despre tot ce inseamna viata unui bebe, de la jocurile din parc, pana la lectiile legate de scaunul pentru colici sau despre pompa de alaptat.
Bravo Daniel, asemeni tie consider ca este orice tatic implicat si responsabil si sunt convinsa ca fetita ta este fericita.

La capitolul bune practici, Daniel spune ca nu are o activitate regulata, cata vreme copilul in sine aduce neprevazutul; feedback-ul blogului este neconventional.

Ioana Manoiu vorbeste despre stereotipuri, despre modalitatea de a prelua controlul unui proces care se intampla oricum.
A great man is one sentence.

Sunt diverse modalitati de comunicare, personal brand inseamna sa spui adevarul despre tine in cea mai buna varianta posibila.
Oamenii cumpara emotii, nu informatii si valorizeaza modul in care ii faci sa se simta.

Motivatia principala legata de un anumit eveniment este diferita de la individ la individ, asemeni valorilor, a activitatilor preferate si a propriului fel de a simti realitatea.

Cristian China Birta, blogger, Mami, ce-i aia blogger?– in 2013, Cristi a avut cel mai utilizat blog; bloggul poate fi un 2d job, iar in timp poate sa devina job-ul principal, astfel sa poti scrie despre lucrurile care te pasioneaza, pe care doresti sa le dezvolti.
Te sacrifici penntru copilul tau si muncesti prea mult? S-ar putea sa il lasi singur… Ai grija si de tine!
Relatia cu agentia este importanta.

Valentin Vesa incheie conferinta cu o prezentare legata de siguranta pe internet.
Ce date are facebook despre noi? Valentin vesa #smforparents
Ce este postat pe internet nu se sterge niciodata.

Acestea fiind spuse, felicitari organizatorilor, conferinta a adus informatii diferite, o alta modalitate de expunere asupra educatiei si integrarii acesteia in viata reala, cata vreme insasi realitatea e legata si determinata totodata de noutatea www.

Blogging and social media #smforparents

Comments

Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.