Este 5 dimineata si desenez harti, desi nu imi ies foarte bine, cum de altfel nici structurarea informatiei cautate in sine nu se prea aduna si aseaza deocamdata.

Merg din nou la Sighisoara si am facut deja lista lucrurilor pe care trebuie sa le iau in aceasta calatorie. Planific zile de regasire si autocunoastere intr-o alta modalitate, comparativ cu cele accesate pana in prezent. Este ceva special cu locul asta, are o magie pe care rar am intalnit-o, care imi da energie, ma face sa vibrez si totodata ma indemna la variante in descoperiri, dincolo de usi carora le-am pus lanturi si lacate grele. Sighisoara alunga temerile si aprinde taciunii transformarii viselor in realitate. Doar sa ai curaj sa le infrunti pe toate, bune si rele, sa vrei sa cresti odata cu cele bune si sa te vindeci, odata cu constientizarea celorlalte.

Din Sighisoara mi-a venit insa ideea sa pornesc in cateva locuri noi in trip-uri de cate o zi, sa imi inving lenea care ma macina si totodata sa imi satisfac potrivnica dorinta de aventura pe care ma tot straduiesc sa o rup in bucati si sa o ascund sub ce covor imi iese in cale. O cale de mijloc nu reusesc, orice as face.

Revenind, ma refer la Targu Mures, Medias, Cluj Napoca, Baia Mare si mi-ar placea sa revad Bistrita, dupa 16 ani. 😀

Asadar, ce imi recomandati minunat in aceste orase, ce lucruri deosebite ascund sau ce evenimente se desfasoara in aceasta vara? Unde imi recomandati sa raman peste noapte si sigur, daca vreti si locuiti acolo, mi-ar face placere sa ne cunoastem si sa putem schimba cateva vorbe.
Imi puteti lasa mesaj in comentarii sau mesaje private.
Multumesc.

Din Sighisoara catre N-V. Idei?

Comments

Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.