Natura este inzestrata cu darul regenerarii, al intelepciunii programate. Pasii sunt clari si urmati fara rezerve, in nasterea primaverii sau apusul toamnei, cand frunza stie ca, desi va muri, de creanga va renaste o alta.

Viata isi urmeaza intuitia si cursul, asa cum traiectoria noastra umana adera pasilor stabiliti in schemele copilariei.

Uneori ne bucuram de bine, ii zambim si urcam o treapta din vreun ideal ales, alteori platim din cauza propriilor greseli.

Iar cand exista o confruntare, inerenta de altfel cu probleme de sanatate si spun inerenta, deoarece a gresi este in genele noastre, medicina alopata, posibil sa nu poata ajuta corect. Exista uneori ba si umbre secundare nedorite. seminte chia naturya

In consecinta, farmacia cu produse naturiste este accesata drept solutie de rezerva, cand in fapt, aceasta insoteste in mod involuntar desfasurarea vietii in sine! A vietii sanatoase!

Inca din cele mai vechi timpuri, omul a invatat sa cunoasca natura si plantele tamaduitoare, iar cei ce au reusit acest lucru, s-au numit tamaduitori, vraci sau si mai simplu…oameni sanatosi!

Astazi, tehnica a facut corp comun cu acesti oameni care stiu sa asculte, sa foloseasca resursele si remediile naturii in folosul umanitatii.

Produsele Naturya certificate ecologic, recomandate pentru tratamente, atentie, de durata comparativ cele cu medicamentele chimice, sunt sigure, fara efecte secundare nedorite.

Chia seminte Naturya sunt cultivate in tinuturile montane arse de soare din sudul Americii. Aduc un aport de energie, Omega3, fibre si proteine, constituind de secole un ingredient nutritiv esential.

Natura ofera remedii pentru aproape orice afectiune a trupului sau sau a sufletului. Suplimente alimentare, ceaiuri, superalimente, alimente starnesc astfel interesul.

Ce pot sa va spun pentru a intari curiozitatea, este faptul ca puteti cere si sfaturi cu privire la anumite produse, iar comanda este onorata cu promptitudine!

P.S. O batranica in piata m-a indemnat sa-I cumpar un ceai pe care il comercializa ea. Erau niste flori de sunatoare recoltate de pe insoritele dealuri ale Calborului. Mi-a zis printre altele: daca bine nu fac, cel putin nu fac rau!

Pastrati un trup sanatos, templu sufletului liber!

Templul naturii, pentru un spirit liber!

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.