Incerc sa am o alimentatie echilibrata. In mare, ma bazez pe legume si fructe pe care le combin in moduri ingenioase.

Am perioade lungi in care nu mananc produse din carne.
Lactate sau oua, am introdus in meniu, pentru echilibru.
Sunt pofticioasa 😀 si acesta este motivul pentru care nu am ales drumul vegan food.

Natura aduce sanatate, da energie si intotdeauna a avut resursele necesare pentru a raspunde nevoilor de orice tip.

Daca luam decizia de a manca astfel trebuie sa formam noi drumuri, noi obiceiuri pe suprafata creierului nostru si asta se realizeaza prin repetare. Va aduceti aminte vorba, “repetitia este mama invataturii”, ei bine si in alimentatie este la fel ca in toate, scrie Ligia Pop in articolul Pasi catre raw food- Sa invatam din greselile altora.

Trebuie toti sa invatam sa oferim timp corpului sa se acomodeze si sa ajunga la un punct cand pur si simplu va refuza sa consume ceea ce nu are nevoie.
Aceasta fabrica complexa numita corpul uman, trebuie sa primeasca combustibilul necesar zilnic si daca nu, va ceda in vreun fel sau altul.

Alimentatia raw vegan nu se face dupa ureche, dar efectele asupra sanatatii sunt de evidentiat. Mergand pe aceasta cale, au fost vindecate boli grave.

Alimentatia corecta ajuta enorm insa daca ne irosim energia si viata pe autodistrugere psihica, efortul facut e in zadar.

Asadar, cum natura este reprezentata de atatea microsisteme, dar functioneaza ca un intreg, corpul insusi are elemente diferite de luat in calcul. Nu doar o alimentatie corecta este de ajuns, ci si o continua “lupta” cu tine insuti pentru descoperirea celei mai bune variante, o continua descoperire, pe drumul catre desavarsire.
E doar un punct de vedere.

Uitati-va intai in proprii ochi si de-abia apoi, indrazniti sa ii ridicati catre alte persoane. Fiecare este liber sa aleaga ce i se potriveste mai bine!

Raw vegan food – mai aproape de natura

Comments

Etichetat pe:    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.