Vara inseamna libertate si activitati usor deosebite comparativ cu restul anului. Vara aduce vacanta copiilor si concediile, o lista de dorinte gata de indeplinit.

Vremea frumoasa ajuta, la fel ca si intinderea orelor libere, odatatrusa-prim-ajutor cu noaptea ce cade mai greu.

Vara e timpul in care calatoresc mult, si asez chiar plecarile de peste an, din weekenduri. Prefer de fiecare data un loc nou, cu oameni deloc posomorati.

Doar oamenii sfintesc ideile si alaturi de oamenii potriviti, pot sa ma manifest asa cum sunt, cu tot ceea ce stiu.

Pe prietenii mei i-as duce la munte, cu rucsac, cu cort, fie ca este vreme senina sau vant.

Trei zile ar fi de ajuns pentru a face in adevaratul sens legatura cu natura. Sa spunem in…Parang!?

Cu harta si busola, ne-am juca pe un traseu sau mai multe alese, cineva priceput neaparat gateste intr-o oala mare sprijinita pe lemne. Iar lemnele, ei bine, lemnele neaparat trebuie sa fie din cele adunate. Padurea ramane intreaga, vie.

In astfel de expeditii este necesar un rucsac incapator, bun pentru a sustine un echipament de munte potrivit, de la haine, la trusa prim ajutor sau foaia speciala de cort in caz de ploaie. Imi place sa stau la cort, cata vreme nu sunt ursi in preajma. Brrrr…

Muntele are farmecul sau, fara 4×4 sau obiecte aduse din civilizatie. Muntele respira si imbraca in culorile sale povesti, aduce zambete, rapeste vieti. Muntele e armonie si dragoste, aventura si da posibilitatea sa te gandesti la tine, dincolo de blocurile inalte ale oraselor, dincolo de discursuri sociale sau temeri. Indiferent de anotimp!

Indrazneste sa il descoperi si sa te descoperi, doar insotit de echipamentul potrivit!

Indrazneste!

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.