Diminetile sunt racoroase si indiferent de anotimp, ma simt vesela si energica.

In copilarie aveam timp sa alerg, sa ma ascund dupa cladiri sau sa ma urc in copaci.
Exista intotdeauna o solutie pentru genunchii care sufereau mereu din cauza aventurilor mele, dar si pentru hainele colorate cu noroiul curiozitatii.

Curiozitatea sta la baza implinirii personale si la baza evolutiei. Societatea in sine a devenit una de consum, cu accent pe material, intr-o incercare intensa de a ascunde partea umana. airsoft

Cum jocul si evolutia reprezinta insa piloni pentru o minte limpede si pentru relaxare, aleg diminetile alea racoroase de care aminteam, sa imi fie scut, intr-o lupta continua pentru timpul meu personal.

Si imi place sa caut mereu idei. Aleg activitatile vesele si interactiunea cu oamenii. Sportul si relatia cu cei din jur, indiferent de masura actiunilor, secreta dopamina, ori dopamina este necesara in controlul mișcarilor musculare. Miscarea aduce miscare, asemeni unei mingii care se roteste, se roteste, creaza mai multa si mai multa energie, tonus.

Mintea si corpul sunt intr-o legatura continua, emotion is created by motion.
Pentru diminetile alea de care aminteam si pentru weekendurile in care simt nevoia sa evadez, aleg airsoftul.
Utilizeaza echipamente menite in replica echipamentelor militare. Exista o geanta de transport si chiar si o vesta tactica. airsoft vesta

Sunt momente in care nu ne exprimam opiniile sau momente in care nu o putem face si acumulam frustrari. Sunt momente de libertate, de pasiune sau bucurie care din prea plinul trairilor evadeaza si in alt tip de activitati.

Pentru mine, airsoftul reprezinta activitatea care se preteaza indiferent de modul in care ma simt. Cum scriam si mai sus, emotiile sunt aduse prin miscare. Iti eliberezi mintea, isi asezi gandurile, chiar si nivelul de endorfine creste, astfel incat, starea de fericire, de implinire aduce echilibrul.

Cand spun airsoft ma gandesc la simularea unui conflict.
Si va scriu un secret, bilele nu lasa urme vizibile, in momentul impactului cu adversarul, iar hainele folosite sunt speciale. Exista chiar o protectie obligatorie pentru ochi, ochelarii speciali sau masca.

Regulile de siguranta sunt obligatorii, astfel incat prin intermediul masurilor de precautie, sunt evitate eventuale accidente. Astfel, este recomandat incepatorilor practicarea acestui sport in cadrul unor grupari mai mari.
In lupta, adversarul trebuie sa confirme pentru ca lovitura sa fie valida.

Airsoft6 este un magazin online situat in orasul Constanta, ce comercializeaza produse de airsoft.
Armele sunt replici ale armelor adevarate ce trag cu bile din plastic. Cu siguranta cunoasteti si pistoalele cu bile, utilizate de copii. Exista si varianta pe baza de arc. Ofera constanta buna in viteza bilei.

Pustile cu luneta sunt cele mai precise tipuri de replici airsoft. Principiul simplu de functionare le permite obtinerea unor viteze mari cu investitii destul de mici.
Singurul dezavantaj este reprezentat de rata de foc foarte mica si capacitatea de stocare a bilelor.

Actiunea airsoft se petrece de obicei in locuri special amenajate, sau in foste fabrici/uzine/unitati militare ce au devenit ruine.
Curios este faptul ca de fiecare data cand am in mana pana si un pistol cu apa, imi amintesc de experientele traite in Irlanda de Nord, unde am invatat sa manuiesc o arma adevarata.
Puterea eliberarii glontului in sine o reprezinta puterea eliberarii personale, fie ca vorbim de mijlocul tintei pe care il ajunge sau doar daca rataceste in marginea hartiei special imprimate.

Poate si acesta a fost unul dintre motivele pentru care am ales de fiecare data sa joc airsoft.

Airsoft6 exista tocmai din pasiunea pentru un sport nou, ce isi fixeaza bazele in necesitatea tot mai mare de deconectare din cotidian.

Divertismentul sau reteta fericirii sunt diferite de la individ la individ, insa fiecare dintre noi doreste libertatea, se joaca indiferent de varsta si viseaza.

Plictiseala alunga evolutia. Airsoft6 este in continua cautare de solutii, pentru necesitatile sporite ale jucatorilor.
Solutia este la indemana si vine sub forma unui energizant compus din branduri renumite, preturi bune si cantitatea suficienta de adrenalina, indiferent de situatie

Ramaneti voi insiva si aveti curajul sa va exprimati trairile. Evident prin airsoft!

Airsoft pentru minte si corp

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.