Bucurestiul, cunoscut si ca „Micul Paris” este capitala Romaniei, cel mai mare oras si centrul comercial si industrial al tarii.

Referitor la „Micul Paris”, in trecut, orasul avea parte de schimbari in cele mai detaliate repere urbanistice, iar vestimentatia chiar si anumite gesturi ale oamenilor ajungeau sa fie asemanatoare celor de la Paris. De asemenea, limba franceza era vorbita frecvent pe strada si mai ales pe anumite paliere sociale, si aici se incadrau mai ales cei din middle class.

Bucurestiul poate fi explorat prin diverse mijloace de transport, stabilite in functie de satisfactiile pe care doresc turistii sa le obtina. Asadar, acestia au la dispozitie mijloacele de transport in comun (autobuze, tramvaie, metrouri, etc), taxiuri sau serviciile de rent a car Bucuresti ale companiilor din acest domeniu. Insa, si mersul pe jos poate fi o optiune mai ales atunci cand vine vorba de a descoperi detaliile atractiilor orasului.

Orasul are un sistem de transport public destul de extins, ce cuprinde mijloace de transport in comun atat tereste cat si subterane. Bazandu-se pe autobuze, troleibuze, tramvaie sau metrouri, turistii au la dispozitie cea mai ieftina metoda de a vizita orasul.
De asemenea, au la dispozitie o varietate de bilete si abonamente pentru transport precum si numeroase posibilitati de a plati pentru a circula in conditii sigure si legale. De exemplu, exista abonamentele pentru o zi valabile pe orice linie de transport.

O alta metoda de transport la care apeleza foarte multe persoane este reprezentata de taxiuri. Exista foarte multe firme de taxiuri asa ca turistii au la orice pas un mijloc de transport ce ii va conduce la destinatia dorita.

Pentru turistii care isi doresc mai mult confort, mai multa siguranta si un autoturism care sa fie ca si al lor, exista optiunea de a apela la companiile de rent a car.
Pentru ca Bucurestiul este o capitala in care traficul auto poate deveni o adevarata neplacere mai ales in orele de varf, pentru turistii care nu sunt obisnuiti cu strazile aglomerate si insificienta locurilor de parcare, companiile de rent a car reprezinta cea mai buna optiune astfel incat acestia sa se poata bucura de aceasta experienta turistica.

Asadar, turistii care isi doresc sa se aventureze in descoperirea orasului Bucuresti cu masina, pot apela cu incredere la firmele de inchirieri auto ) ce pot fi gasite in oras, chiar si la aeroport Otopeni.
Pentru informatii complete despre inchirieri masini, preturi, oferte si alte servicii conexe, va rugam sa accesati site-ul nostru.

Cu ce te poti deplasa in Bucuresti

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.