Comertul electronic inseamna informatie, imaginatie, multe minti ascutite si studii de piata, specialisti online, cumparatori, munca, timp dedicat pasiunii si nevoilor consumatorilor, servicii de curierat, calitate, pasiune si bani.

Joi, 27 noiembrie are loc in Bucuresti, desemnarea Castigatorilor Anului in Comertul Electronic din cadrul celei de a 9-a editii a GPeC Summit.

Vorbim de o zi intreaga de conferinte axata pe optimizarea conversiilor si cresterea vanzarilor, dar si pe analize detaliate ale situatiei actuale a pietei de comert electronic, punctand tendintele de dezvoltare pentru 2015.

Sunt invitati, doi dintre cei mai buni specialisti in optimizarea conversiilor la nivel mondial, André Morys si John Ekman.

André Morys este autorul cartii “Conversion Optimierung”, este lector universitar de user experience, publisher la konversionsKRAFT.de. Co-fondator si CEO Web Arts (o companie de top in consultanta pentru optimizarea site-urilor cu peste 40 de consultanti).
André este si fondatorul unuia din cele mai importante evenimente internationale dedicate optimizarii conversiilor: European Conversion Summit – eveniment la care greii domeniului sunt speakeri: Guy Kawasaki, Bryan Eisenberg, Scott Brinker – sunt doar 3 din numele sonore care au tinut capul de afis al editiei de anul acesta.

John Ekman este fondatorul Conversionista! – compania nr. 1 de optimizare a conversiilor in Suedia.
Conform lui John, un “Conversionista” este acel cineva pasionat profund si nebuneste de imbunatatirea conversiei – asa cum este si el.
Pe langa consultanta avizata acordata marilor companii suedeze pentru cresterea ratei de converise, John este si organizatorul Conversion Jam, unul dintre cele mai apreciate evenimente de profil din Suedia.

Cum am scris la inceput, Summit-ul se incheie cu Festivitatea de Decernare a Premiilor in Comertul Electronic in cadrul careia vor fi rasplatite performantele magazinelor online inscrise in competitia GPeC (aprox. 100), precum si a marilor jucatori implicati in comertul online.
“Totul intr-o atmosfera de show, cu invitati speciali pentru o seara memorabila”, promit organizatorii in ceea ce priveste ceremonia de acordare a premiilor.

Asadar, ne vedem joi!

Mai multe informatii pe site-ul GPeC.

GPeC Summit 2014

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.