Imi pica spre citire o serie de linkuri, legate ba de prezicerile lui Nostradamus, baba x, ghicitoarea y, unii mai celebrii, altii mai putin. Observ o pofta acuta catre dezastre de tot soiul. Toate stirile sunt catastrofale. Contin informatii despre asa zise boli, razboaie, calamitati.

Si ma intreb eu, de unde numai negativism? Si cum sa cunosti ce se intampla in x ani, cand ceea ce facem sau putem face acum, fix acum, frumos fiind sa spunem, poate schimba ziua de maine?

Destinul exista, insa exista de asemenea raspantii si dincolo de ura, neiertari, certuri, sunt propriile alegeri. Alegerile mele sunt legate de ale celor din jurul meu si tot asa, fie ca accept asta sau nu. Suntem toti conectati.
Alegerile mele pot schimba la o raspantie linia asa-zisului destin, pot aduce soare sau ma pot baga in conul de umbra. Pot sa primesc noi daruri sau pot pierde din cele deja existente. Pot sa ma inalt prin puterea constiintei si a constientizarii sau ma pot victimiza la nesfarsit.

Si atunci cum sa vina cineva sa imi spuna “uite ce se va intampla…”, cata vreme eu sunt propriul meu stapan? Ca doar nu sunt robotizata. Cine are controlul? Fiecare dintre noi. Facem cumva sa aducem stiri frumoase, previziuni fericite?

Dincolo de ce pare, e o alta poveste, fara darzenie. Si cum cerem iertare, cand noi insine suntem incapabili sa o oferim? Doar zic.

Vreau previziuni frumoase!

Comments

Etichetat pe:    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.