Vine un moment în care nu ne mai place nimic şi fiecare lucru pe care îl avem în casa pare învechit, lipsit de gust. Astfel, dorim o schimbare, poate una radicală sau din contră una care să ne facă să zâmbim mai mult! Când rutină se instalează uşor, uşor în casa ta trebuie să te gândeşti la o metodă de a o scoate frumuşel afară. Cea mai bună soluţie e Parchet pe Viaţă. Nu vorbesc de un parchet pe care l-ai putea schimba, ci de o firmă profesionistă ce are în spate 6 ani de experienţă în instalarea şi restaurarea parchetului. În cei 6 ani de activitate, firma Parchet pe Viaţă, a reuşit să facă – 2.750 de familii fericite, să monteze 25.000 mp de parchet, să recondiţioneze 65.000 mp de parchet şi să adune un număr de 18.000 ore de pregătire profesională.

parchetInstalarea unui parchet pentru incalzire in pardoseala sau a unui parchet din lemn nu este o provocare pentru ei, este o artă uşor de îndeplinit, căci compania Parchet pe Viaţă este singura firmă din România care are doi parchetari certificaţi de compania suedeză Bonă – o emblemă internaţională în materie de instalare, întreţinere şi renovare a parchetului.

Ce zici de un parchet gri?

Dacă eşti în căutarea unui anumit tip de parchet, îl vei găsi fără doar şi poate pe site-ul celor de la Parchet pe Viaţă. Căci portofoliul companiei Parchet pe Viaţă număra peste 200 de modele de parchet din lemn masiv, din diverse esenţe, tonuri de culoare, grosimi şi dimensiuni. Şi nici nu s-ar putea altfel, deoarece firma lucrează doar cu cei mai mari producători din Europa. Dacă vrei să te convingi de aceste lucruri, de calitatea lemului din care este făcut parchetul, dacă vrei să cunoşti echipa cu care compania Parchet pe Viaţă lucrează, poţi să mergi oricând la showroomul amenajat pe strada Logofăt Luca Stroici, Nr. 40, Sect. 2, din Bucureşti.

Parchet pe Viaţă nu lucrează doar cu lemnul, dacă te interesează deck-uri pentru piscine sau terase, faţade sau scări de interior, lambriuri le poţi achiziţiona de la ei şi bineînţeles cu montare chiar de meşterii lor experimentaţi.
Dacă eşti deja decis de produsele pe care vrei să le achiziţionezi, intra pe site-ul companiei Parchet pe Viaţă şi profită de promoţia săptămânală „Happy Week”. Prin aceasta promoţie beneficiezi de 15% reducere la 5 produse care se regăsesc în oferta săptămânii respective.

O casa de vis decorata cu un parchet pe viata

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.