Crearea unei firme trebuie sa fie perfecta din toate punctele de vedere, mai ales daca doresti sa realizezi ceva prin intermediul acesteia. De exemplu, in Statele Unite sunt lansate multe companii care te pot ajuta sa stabilizezi o afacere si sa te impui pe piata cu efect “wow” sau “buzz. Luam in calcul elemente de strategie pana la numele firmei. Astazi am sa-ti prezint o agentie de branding Sigla si Lozinca.

Aceasta agentie te ajuta sa alegi numele potrivit, sa inveti despre branding si cum poti intra in fata tuturor, prin nume si logo. Procesul de creare logo poate fi deseori o munca dificila, iar designerii sunt deseori pusi in situatia de a copia logourile sau de a se inspira. Sigla si Lozinca se ocupa de originalitatea firmei tale si va crea un logo special pentru firma, astfel incat sa inspire atitudine, promptitudine si seriozitate.

Exista o gama larga de servicii de brand book, de la logo, cum scriam si mai sus, nume, slogan, materiale tiparibile, concept de design ambalaje, elemente de grafica si prezentare, pana la materiale promotionale, design caiet si documente. Personal, consider ca este un beneficiu pentru firma, mai ales cand firmele nu ies cu nimic nou pe piata, iar deseori sunt puse in fata falimentului din cauza repetitiilor.

Prezinta-ti firma ca un profesionist, promoveaz-o, alege un logo profesional, un slogan autoritar si respecta clientii. De fapt, Sigla si Lozinca te invata sa fii profesionist in viata de afaceri.

In cazul in care detii sau doresti sa infiintezi o firma profitabila, afli mai multe despre Sigla si Lozinca, despre servicii si despre comunitate, chiar de pe site-ul siglasilozinca.ro. In cazul in care folosesti deja serviciile lor, astept pareri in sectiuena de comentarii.

Efectul wow

Comments

Etichetat pe:

Un comentariu la „Efectul wow

  • 15/07/2015 la 7:00 AM
    Legătură permanentă

    cred ca prima fraza e putin exagerata si o sa descurajeze lumea sa isi deschida afaceri. “perfecta din toate punctele de vedere, mai ales daca doresti sa realizezi ceva ” ..wow!:) cam greu cu perfectiunea si ii si ameninti ca daca nu ating perfectiunea nu o sa realizeze nimic.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.